Concursul SLĂBEȘTE SIGUR și NATURAL cu Cardio Mix– la a 8 a ediție

BUCURESTI - 12 septembrie 2012

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Sanatate, Sport

‘’Să fii 'la dietă' este o expresie oficial eliminată din vocabularul nostru. Nu trebuie să urmezi o dietă drastică menită să eșueze și care te lasă cu un sentiment descurajator, atâta timp cât te bucuri de fiecare lucru cu moderație." - spune Prof.antr.fitness specialist Mihai Dragomir ,parintele Cardio Mix - unul dintre cei mai apreciați specialiști in fitness din țară, cu o experiență de peste 25 de ani în această industrie și în lumea sportului .

Slabeste Sigur si Natural cu Cardio Mix.

Slabeste Sigur si Natural cu Cardio Mix.

 ‘’Să fii 'la dietă' este o expresie oficial eliminată din vocabularul nostru. Nu trebuie să urmezi o dietă drastică menită să eșueze și care te lasă cu un sentiment descurajator, atâta timp cât te bucuri de fiecare lucru cu moderație."  

Prof.antr.fitness specialist Mihai Dragomir

           Fără nicio îndoială fiecare ediție a Concursului Slăbește Sigur și Natural cu Cardio Mix – Cel mai bun concept de viață sănătoasă ! organizat de Prof.Antr. Fitness specialist Mihai Dragomir adună ÎNVINGĂTORI ! Înving în lupta cu modul de viață haotic și nesănătos impus de vremurile și societatea care ne domină astăzi ,  înving propriile temeri și bariere ,  kilogramele în plus și măsurile mari ale hainelor , inving durerile de tot felul, stările proaste, înving informațiile eronate care exista în piață despre cum și ce să faci ca să trăiești sănătos , toți cei care decid să se înscrie și să duca la bun sfârșit cele 4 săptămâni concurs : antrenament special conceput pentru slăbire, pregăitre psiho-fizică, program alimentar, terapie motivațională și consiliere. (Accesând site-ul www.cardiomix.ro și pagina de facebook http://www.facebook.com/cardiomix.cardiomix vă puteți înscrie la concurs. Tot aici gasiți informații despre Regulamentul , termenii și condițiile de participare.)

            Veți învăța că toți sunteți diferiți, că victoria nu se obține în urma unei bătălii dar războiul poate fi câștigat și veți beneficia de suportul necesar pentru a reuși. Supravegheați și îndrumați de specialiștii Cardio Mix veți reuși cu singuranță pentru că denumirea acestui program nu este un slogan de marketing! Rezultatele și participanții edițiilor antrerioare sunt marturia acestui lucru demonstrând că se poate slăbi natural și sănătos în 4 săptămâni!

          ‘‘SLĂBEȘTE SIGUR ȘI NATURAL” este primul program profesionist creat și aplicat folosind conceptul de fitness anti aging Cardio Mix.  Această provocare se adresează tuturor celor care își doresc să intre într-un program complet și complex de slăbire, de viață sănătoasă beneficiind astfel de o Porție de Sănătate. Concursul promovează stilul de viață bazat pe echilibrul fizic și moral , schimbarea mentalității ,  educație alimentară , schimbarea modului de viață nu numai individual ci și familial .Beneficiul major al participării este partea educativa iar prin parcurgerea timp de 4 săptămâni a etapelor conceptului de fitness anti aging Cardio Mix, condiția fizică se îmbunătățește semnificativ  iar stilul de viață este radical schimbat.

          Mihai Dragomir - Fost sportiv de performanță îndrumat către handbal, practicant de lupte , corupt de artele marțiale și îndrăgostit de fitness, Mihai Dragomir are o cariera de peste 25 de ani în lumea sportului , fiind astăzi Imagine și Promotor al Fitness-ului în secolul 21 și inițiatorul primului și singurului concept de fitness anti aging din România – Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept .Absolvent al Academiei de Educație Fizica și Sport  își face stagiul de pregătire în arte marțiale  la Lugano - Elvetia  dar revine în țară pentru prima dragoste - Fitness ul .Specialist în pregătire fizică și fitness este o prezenta activă și o figură marcantă a sportului și mișcării pentru sănătate .

            Cardio Mix este singurul brand romanesc din industria fitness-ului. Creat de un român, Mihai Dragomir - renumit specialist  în fitness și om de sport- acest concept este un spectacol al sănătății și stării de bine fizice și mentale . Praticat încă din 1997, se lansează oficial în 2006 iar în 2009 devine marcă înregistrată ,fiind primul și singurul concept de fitness anti aging din România. Alimentație corectă, Antrenamente personalizate, Consultanță și Life style coaching, Terapie motivațională, Recuperare ,Evenimente sportive, Activitati straregice și de Educație la nivel de mase, Weekend-uri de Reformare pentru o Viață Sănătoasă , Tabere și Concursuri de slăbit- sunt doar câteva din activitățile permanent desfășurate sub umbrela conceptului Cardio Mix .

 

Despre Mike Sport

Mike Sport este singura companie detinatoare a licentei Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept .Compania desfasoara sub umbrela conceptului activitati educative si de larg interes privind miscarea pentru sanatate la nivel de mase .Directiile strategice sunt : educatie , miscare , natura!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mike-sport/concursul-slbete-sigur-i-natural-cu-cardio-mix-la-a-8-a-ediie