Mihai Dragomir -Antrenorul anului 2010

BUCURESTI - 10 martie 2011

Comunicat tip General in Media / Publicitate, Social, Sport

6 martie 2011 Sala Palatului - Gala Premiilor ESTETIKA & WELLNES 2011 i-a adus lui Mihai Dragomir DIPLOMA DE EXCELENŢĂ în estetică şi Trofeul Les Nouvelles Esthetiques pentru BEST TRAINER în aerobic & fitness 2010 ca recunoaştere a profesionalismului de care a dat dovadă pe parcursul anului 2010.

Gala Premiilor ESTETIKA&WELLNES 2011

Gala Premiilor ESTETIKA&WELLNES 2011

Prof.antr.fitness specialist Mihai Dragomir este unul dintre cei mai cunoscuţi antrenori de fitness din Romania . Secretele sale constau într-un program foarte inteligent care a adus, până în prezent, rezultate remarcabile.Conceptul Cardio Mix este un program special conceput pentru persoanele active care iubesc mişcarea şi energia pe care acest tip de exerciţii le-o oferă.Activitatea lui acopera Mişcarea pentru mase, educarea pentru o viaţă sănătoasă, Campania Ia-ţi porţia de sănătate si cartea lansată anul acesta cu acelaşi titlu .

            Cum se folosesc mesele intermediare, care sunt caloriile care nu îngraşă, ce e bine să mănânci în pauza de prânz, care sunt soluţiile pentru un metabolism lent, cum se combate celulita, de unde vine nevoia de mişcare, cum combatem viaţa sedentară – sunt doar câteva din subiectele pe care Mihai Dragomir le abordează în cartea sa. La primirea premiului,vizibil emotionat, Mihai a reamintit celor prezenţi că suntem programaţi genetic să ne mişcam iar singurul lucru care ne ţine în viaţă este Mişcarea .

 Pentru informatii suplimentare

 Aura Calina

office@cardiomix.ro

0723 439475

Despre MIKE SPORT SRL

Despre www.mihaidragomir.ro