EVERY FRIDAY I'M IN LIVE CU GEORGIE & OTHELLO LA PALATUL GHIKA

Locul desfasurarii: Palatul Ghika

Organizator: Milcof music

EVERY FRIDAY I'M IN LIVE CU GEORGIE & OTHELLO LA PALATUL GHIKA

Georgie si Othello este un proiect acustic in care mari hituri ale tuturor timpurilor sunt interpretate intr-o maniera originala. De la acompaniamentul pianului pana la modul de interpretare al vocilor totul este special in modul de abordare al fiecarei piese in parte. Acest proiect nu este un “tribute” sau o simpla insiruire in care o formatie live este o clona a originalului. Discursul muzical este deopotriva “instant composing” dar si arhitectura acustic muzicala ptr niste titluri indeobste foarte “electrice”.
Nu in ultimul rand suntem suporterii infocati ai muzicii frumoase pentru a nu uita niciodata faptul ca aceasta este principala menire a muzicii, sa fie frumoasa , sa aiba poveste , sa fie un happening cat mai “mangaietor de suflete”…
Georgie si Othello va invita asadar in fiecare vineri la palatul Ghika sa ne bucuram impreuna de clipe irepetabile alaturi de muzica frumoasa, intr-o atmosfera speciala.

PALATUL GHIKA

Despre MILCOF MUSIC

Care este diferenta dintre o trupa si un concept muzical? Unde se separa si unde se confunda? Sunt intrebari la care oamenii implicati in trupa Othello incearca sa dea un raspuns facand ceea ce stiu ei mai bine, adica sa cante. Proiectul Othello si-a propus inca de la nastere sa abordeze un eveniment muzical nu doar din perspectiva unui simplu “live” in care cativa indivizi executa cateva piese in fata altor indivizi dispusi sa-i asculte, ci si din perspectiva unui “happening”, a unui show care trebuie sa antreneze publicul si sa-l faca partas la ceea numim indeobste spectacol. Trupa lui Othello este proiectul muzicianului Florentin Milcof. Din portofoliul sau de colaborari ca pianist, compozitor, orchestrator si producator, amintim pe: Iris, Stefan Banica Jr. , Directia 5, Felicia Filip, Paula Seling, Laurentiu Cazan, Mihai Godoraja.

Participare: Intrare libera