Cele mai bune lavete si carpe de sters din bumbac

Uricani - 15 mai 2019

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Retail

Lavetele din bumbac sunt utilizate la scara larga ca o solutie traditionala pentru curatenie. De cand a fost descoperita panza de bumbac acestea si-au dovedit eficienta, astfel ca materialul 100% natural a fost folosit cu succes pentru indepartarea prafului si a murdariei.

Lavete Industriale

Lavete Industriale

Bunicile noastre transformau in camasi si tricouri vechi in carpe de praf. Le eliminau cusaturile si obtineau o bucata de material ideala pentru sters geamuri, pentru sters praful de pe mobilier sau pentru dat lustru incaltamintei. Tactica si-a dovedit eficienta, astfel ca astazi am ajuns sa o folosim mai mult decat ne-am putea imagina.

Societatea Milenium Shopping importa si distribuie lavete din bumbac obtinute exact ca pe timpuri, din haine second hand. Hainele folosite sunt colectate de catre partenerii externi din Germania, Austria, Olanda si Danemarca, apoi sunt aduse in depozitele societatii, unde sunt atent triate pentru a fi pastrate doar cele care indeplinesc cele mai exigente standarde de calitate. Tocmai de aceea, fiecare haina trece prin cel putin trei randuri de verificari.

Ulterior sunt prelucrate pentru a deveni astfel celebrele carpe de sters din bumbac pe care le folosim cu totii. Printre avantajezele utilizarii bumbacului in activitatile care tin de curatenie se numara faptul ca acesta este foarte absorbant, retine praful si este 100% ecologic. Spre deosebire de hartie, care presupune taierea copacilor care cresc in zeci de ani, bumbacul este o planta de cultura, foarte usor de cultivat. In plus, lavetele din bumbac nu contin niciun tip de substante chimice adaugate, astfel ca sunt non-alergenice.

Lavetele din bumbac pot fi folosite intr-o multime de situatii. Spre exemplu, pot fi utilizate la stergerea geamurilor, intrucat sunt puternic absorbante, indeparteaza umezeala si nu lasa nici urme si nici scame. Pot fi folosite in birouri, pentru indepartarea prafului, curatarea monitoarelor, a pardoselilor. Sunt ideale pentru firmele de curatenie, care au mare nevoie de astfel de produse. Un alt atu esential al acestor lavete din bumbac este faptul ca pot fi refolosite de o multime de ori, putand fi foarte simplu curatate in masina de spalat.

De asemenea, aceste carpe din bumbac sunt recomandate si ca lavete auto. Pot fi folosite in service-uri auto, acolo unde se lucreaza cu foarte mult ulei, lucru care produce multa murdarie care trebuie indepartata rapid.

Un avantaj major al lavetelor din bumbac este costul redus de productie si pretul mic cu care acestea sunt vandute consumatorului final. Intrucat sunt realizate din haine reciclate, sunt si un plus pentru natura.

In oferta Milenium Shopping vei gasi lavete din bumbac ambalate in saci din plastic transparenti, cu o greutate de 4 sau 10 kilograme. Atat lavetele albe, cat si cele colorate sunt realizate pe doua dimensiuni: 20x40 si 50x40. Societatea livreaza mostre celor interesati. La achizitia unor cantitati mari se ofera discounturi care pot merge pana la 20% din valoarea comenzii. Livrarea se face rapid, in cel mult 24 de ore de la primirea comenzii.

Despre Milenium Shopping

Milenium Shopping este unul dintre cei mai mari importatori, producatori, furnizori si distribuitori de imbracaminte second hand in regim en gross din Romania, avand o experienta de peste 10 ani in sortarea, ambalarea si vanzarea hainelor second la kilogram prin curier.
Societatea noastra va ofera haine second hand in regim en gross provenite din tarile cu cel mai bun nivel de trai din Europa respectiv Anglia, Suedia, Germania, Olanda si Danemarca.