Milenium Shopping alaturi de clientii sai din toata tara

Uricani - 21 mai 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Firma Milenium Shopping pune la dispozitia comerciantilor de haine second hand toata gama de produse din haine cu posibilitatea de a comanda online si cu livrare prin curier

Atunci cand vine vorba de haine second hand in Romania firma Milenium Shopping din Uricani,Hunedoara este unul dintre principalii furnizori din acest domeniu de activitate.

Milenium Shopping este un depozit de haine second hand care are mai mult de 15 ani experienta in sortarea hainelor second hand si care totodata pune la dispozitia tuturor comerciantilor de haine din domeniu toata gama de produse de care acestia au nevoie in vederea aprovizionarii acestora cu haine second direct de la sursa.

Milenium Shopping ofera posibilitatea clientilor sai care sunt in special firme din domeniu sa poata comanda haine second hand online direct de pe siteul companiei si acestea urmeaza sa fie livrate intru-un timp foarte scurt prin curier oriunde in Romania.

Dorim sa oferim clientilor nostrii existenti dar si potentialilor clienti noi posibilitatea de a-si aproviziona magazinele cu imbracaminte moderna si de calitate buna la preturi foarte bune in ideea ca acestia sa isi multumeasca la randul lor clientii si sa isi mareasca profitul.

Ajunge sa cumparati doar o singura data produse de calitate de la Milenium Shopping si ve-ti simti imediat diferenta.

Despre Milenium Shopping

Milenium Shopping este unul dintre cei mai mari importatori, producatori, furnizori si distribuitori de imbracaminte second hand in regim en gross din Romania, avand o experienta de peste 15 ani in sortarea, ambalarea si vanzarea hainelor second la kilogram prin curier.
Societatea noastra va ofera haine second hand in regim en gross provenite din tarile cu cel mai bun nivel de trai din Europa respectiv Anglia, Suedia, Germania, Olanda si Danemarca.