Milenium Shopping produce lavete din bumbac

Uricani - 21 mai 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Milenium Shopping trece la productia de lavete pentru curatenie

Atunci cand vine vorba de curatenie,unul din principalele produse de care ai nevoie sa le ai la indemana sunt lavetele.

Milenium Shopping Uricani este unul din principalul producator de lavete bumbac din Romania avand o capacitate mare de productie si oferind clientilor sai lavete din bumbac obtinute din reciclarea bumbacului din hainele second hand pe care acestia le comercializeaza si care nu s-au vandut in magazine,ei le tranforma in lavete.

Lavetele produse de catre depozitul de lavete Milenium Shopping sunt din bumbac 100% de diferite marimi si cuprind toata gama de culori.

Acestea sunt comercializate sub forma de lavete online pe siteul societatii Milenium si pot fi comandate acolo,urand sa va fie furnizate in cel mai scurt timp prin curier rapid in toata tara la adresa indicata de dumneavoastra,urmand ca plata sa se faca ramburs la curier la primirea acestora.

Despre Milenium Shopping

Milenium Shopping este unul dintre cei mai mari importatori, producatori, furnizori si distribuitori de imbracaminte second hand in regim en gross din Romania, avand o experienta de peste 15 ani in sortarea, ambalarea si vanzarea hainelor second la kilogram prin curier.
Societatea noastra va ofera haine second hand in regim en gross provenite din tarile cu cel mai bun nivel de trai din Europa respectiv Anglia, Suedia, Germania, Olanda si Danemarca.