Dan-Silviu Boerescu gateste la grill-ul BigGreenEgg

BUCURESTI - 1 noiembrie 2010

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Bucuresti, 28 octombrie – Dan-Silviu Boerescu, managerul proiectului bucatarescu.ro, este incantat de gratarul, cuptor si smoker BigGreenEgg, distribuit in exclusivitate in Romania de www.CampingGrill.ro

Dan-Silviu Boerescu gateste la grill-ul BigGreenEgg

BigGreenEgg, produs american unic in lume inca din 1974 si totodata unul dintre cele mai performante si renumite grill-uri cu carbune, disponibil si pe piata din Romania prin magazinul online www.CampingGrill.ro, a fost testat de expertul culinar Dan-Silviu Boerescu, care s-a aratat fascinat de grill-ul multifunctional din ceramica.

Grill-ul, Cuptor si Smoker BigGreenEgg este un produs cu o flexibilitate de neintrecut si structura din ceramica, destinat gatitului in aer liber in orice anotimp a tuturor tipurilor de preparate, de la aperitive pana la desert. Dan-Silviu Boerescu, printre primii gastronomi din Romania care au testat grill-ul, a ramas impresionat de aprinderea rapida a carbunelui, de faptul ca se poate gati in doar 10 minute de la aprindere, dar si de calitatea cuptorului de a retine caldura, datorita peretilor solizi din ceramica care ajuta la prepararea uniforma a carnurilor, legumelor, pestelui si chiar a fructelor la gratar.

“Este unul dintre cele mai complexe gratare pe care am gatit pana acum, dat fiind faptul ca este in acelasi timp si grill, si cuptor, si afumatoare. Iar structura sa ceramica si forma ovala contribuie in mare parte la calitatea preparatelor gatite. Dar daca mai e ceva ce-mi place in mod deosebit la BigGreen Egg este si gama larga de accesorii proprii: carbunele natural, chipsurile de lemn pentru afumare sau plansele aromante, care ofera o experienta completa”, a declarat Dan-Silviu Boerescu despre BigGreenEgg.

Experienta placuta a lui Dan-Silviu Boerescu cu grill-ul BigGreenEgg a generat o colaboarare de durata a expertului culinar cu magazinul online CampingGrill.ro, parteneriat care s-a materializat printr-o serie de tutoriale video ce prezinta metode de gatit pe BigGreenEgg, disponibile pe site-ul de lifestyle culinar bucatarescu.ro, dar si printr-o serie de concursuri online pentru pasionatii de gastronomie.

Despre Millenium Communications

Despre Dan-Silviu Boerescu si Bucatarescu.ro

In prezent project manager al primului site de lifestyle culinar din Romania, Dan-Silviu Boerescu este fost realizator al emisiunii tv Anatomia Gustului si autor a peste 20 volume dedicate artei culinare, intre care cele trei editii “Ghidul Vinurilor” (2008, 2009 – Premiu Special la Gourmand World Cookbook Awards, 2010), “Mancaruri de altadata, vinuri si vechi bauturi romanesti”, “Cartea vinurilor dulci”, “Istoria erotica a micului dejun” si “Gradina Imperiului. Retete din Basarabia”. De asemenea, Dan-Silviu Boerescu a reeditat “Dictatura Gastronomica” de C. Bacalbasa si este membru al juriului Campionatului International de Gatit in Aer Liber.

Despre Camping Grill

CampingGrill.ro ofera solutii inedite de amenajari si dotari pentru exterior sustinute de originalitatea grillurilor profesionale cu gaz, a gratarelor cu carbune, electrice dar si a incalzitoarelor de terasa. Incepind cu anul 2007 CampingGrill.ro reprezinta marci de renume la nivel mondial dintre care cele recente sunt inovatia elevetiana OutdoorChef, grill-ul american BigGreenEgg, aprinzatorul electric suedez LooftLighter si multe altele.
Produsele din oferta Camping Grill sunt disponibile atat online pe site-ul www.campinggrill.ro; cat si la tel: 0728 TERASA (837272), email: office@campinggrill.ro
www.campinggrill.ro
ligia@bortunolteanu.ro