Gillette Venus anunta prima ambasadoare a brandului la nivel global: Jennifer Lopez

BUCURESTI - 9 februarie 2011

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Jennifer Lopez si Gillette Venus te ajuta sa descoperi zeita din tine

Pe plan profesional lumea intreaga o cunoaste ca fiind cantareata de succes, actrita, designer, producator TV si muzical, precum si drept o persoana generoasa; pe plan personal este sotie, mama, sora si prietena devotata. Jennifer Lopez, o adevarata zeita moderna, este acum unica zeita Gillette Venus. In calitatea sa de prima ambasadoare Gillette Venus, Jennifer va continua sa le inspire pe femeile din intreaga lume sa descopere zeitele din ele, sa se simta increzatoare, puternice si frumoase atat fizic cat si spiritual.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez si superbele sale picioare vor fi punctele forte ale campaniei holistice de marketing a brandului Gillette Venus. De asemenea, campania de comunicare include si remake-ul melodiei Venus, interpretat in exclusivitate pentru acest proiect de Jennifer Lopez.

 

“Brand-ul Venus da incredere femeilor in fortele proprii si vorbeste zeitei care exista in fiecare dintre noi”, spune Lopez. “Fiecare femeie este, in felul ei, o zeita atunci cand isi pune feminitatea in valoare. Venus ma ajuta sa-mi pastrez picioarele frumoase si imi da increderea de care am nevoie pentru a ma simti exact ca o zeita”, a mai adaugat aceasta.

 

„Jennifer este o Zeita Venus in adevaratul sens al cuvantului. Brandul Gillette Venus celebreaza multiplele dimensiuni ale femeilor si nimeni nu le intruchipa mai bine decat Jennifer Lopez.” spune Sonia Fife, General Manager, Global Venus, P&G Beauty. „Nu esti o zeita doar in momentele importante din viata, ci si in cele mai putin importante. Jennifer a impartasit multe din experientele personale in cadrul in acestei campanii si este o adevarata zeita atat atunci cand se relaxeaza acasa cu copiii, cat si atunci cand este pe scena si isi etaleaza picioarele de star rock.”

 

 „Muzica este una dintre cele mai mari pasiuni ale mele, astfel ca interpretarea și inregistrarea  unei variante refacute a cunoscutei melodii Venus a fost  cu adevarat o componenta speciala a acestei campanii. Ma bucur foarte tare ca mi-am putut exprima propria pasiune si creativitate si sper ca am reusit sa le inspir si pe alte femei sa faca acelasi lucru, indiferent care sunt pasiunile acestora.”, a mai declarat Jennifer Lopez.

 

Atat melodia Venus cat si povestea vietii de zeita a lui Jennifer Lopez sunt disponibile pe site-ul www.GilletteVenus.com pentru femeile din intreaga lume.

 

Despre Jennifer Lopez

 Actrita, artista, cantareata, producator de film, TV si muzica, designer de moda, antreprenor si filantrop, Jennifer Lopez este considerata una  dintre cele mai puternice si omagiate celebritati din show-biz.

 

A vandut peste 55 de milioane de albume in toata lumea si a avut rolul principal in diferite filme care au ajuns pe locul 1 in box office, printre care „Monster-In-Law” si „The Wedding Planner”. In 2001, „The Wedding Planner” a fost fimul cu cele mai mari incasari, in timp ce albumul ei „J.Lo” a ocupat prima pozitie in Billboard Top 200. Astfel Lopez a ajuns sa fie prima femeie din istorie care a ocupat prima pozitie  atat in topurile muzicale, cat si in cele de film, in aceeasi saptamana.

 

2011 va fi un an extrem de important pentru cariera sa. Aceasta a fost aleasa sa faca parte din juriul celebrului concurs american American Idol. Este casatorita cu vedeta internationala, Marc Anthony, si au impreuna o fata si un baiat, gemenii Emme si Max. 

 

Despre P&G Beauty & Grooming

 

Produsele P&G Beauty & Grooming transforma visele de frumusete  ale femeilor din toata lumea in realitate si ii ajuta pe barbati sa arate si sa se simta extraordinar in fiecare zi. Cu peste 100 de branduri disponibile in aproape 130 de tari, produsele din gama P&G Beauty & Grooming au generat vanzari de peste 26 miliarde de dolari in anul fiscal 2008/09, transformand compania intr-unul dintre cele mai mari existente in industria de frumusete si grooming. P&G Beauty&Grooming are in portofoliu branduri de incredere care raspund intru totul nevoilor de frumusete si grooming prin intermediul unor tehnologii de top, precum Pantene®, Olay®, Head&Shoulders®, Max Factor®, Cover Girl®, DDF®, Frederic Fekkai®, Wellaflex®, Rejoice®, Sebastian Professional®, Herbal Essences®, Koleston®, Clairol Professional®, Nice ‘n Easy®, Venus®, Gillette®, SK-II®, Wella Professionals®, Braun®, gama Prestige Fragrances, dedicata atat consumatorilor tineri cat si consumatorilor de lux, carora le ofera branduri precum Hugo Boss®, Lacoste®, si Christina Aguilera®. Pentru mai multe detalii despre serviciile si produsele noastre accesati site-ul www.pg.com .

Despre Millenium Communications

BORTUN●OLTEANU este agentia de comunicare din cadrul grupului Millenium People.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/millenium-communications2/gillette-venus-anunta-prima-ambasadoare-a-brandului-la-nivel-global-jennifer-lopez