Mind Lab descopera copii isteti la Complexul Social Sfantul Iosif!

BUCURESTI - 25 februarie 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Incepand din 1994 echipa Mind Lab Group formata din senior jucatori de Sah, Go si Bridge alaturi de educatori si psihologi a dezvoltat si implementat metoda Mind Lab, o abordare unică a dezvoltării capacitatii de gandire, inteligentei emotionale si abilitatilor sociale cu ajutorul jocurilor de gândire. De atunci metoda Mind Lab a fost implementata in mii de institutii de invatamant din toata lumea, astfel ca milioane de copii au folosit metoda Mind Lab pentru a-si imbunatati abilitatile.
Conceptul unic Mind Lab a fost stabilit pe baza principiului conform căruia jocurile pentru stimularea gândirii servesc drept puternic instrument educaţional. Jocurile de gândire contribuie la îmbunătăţirea abilitaţilor cognitive şi la conştientizarea procesului cognitiv, în acelaşi timp ajutând copilul să facă faţă mai bine situaţiilor emoţionale şi sociale

Mind Lab descopera copii isteti la Complexul Social Sfantul Iosif!

Pentru ca nu toti copiii se bucura de o familie care sa le calauzeasca pasii in viata, dar pentru ca noi credem ca Mind Lab ii poate ajuta, in februarie am inceput sa desfasuram Programul Mind Lab cu copii din Complexul Social Sfantul Iosif.
Programul ii invata pe copii sa-si stabileasca obiective in tot ceea ce fac si sa-si contureze startegii pentru a si le atinge, sa-si planifice activitatile, sa se organizeze mai bine, ca trebuie sa actionezi totdeauana pentru a-ti maximiza beneficiile indiferent de unde pleci, ca pierderea si castigul fac parte din viata si ca si ei pot fi invingatori.
Ne declaram uimiti de cat de bine se descurca in joc acesti copii si potentialul pe care se vede ca il au. Nu trebuie decat sa-i sprijinim pentru a realiza transferul din joc in viata lor de zi cu zi. Vrem astfel sa ajunga si ei niste adulti multumiti si fericiti.
www.mindlab.ro

Despre Mindlab Romania-Edu Training

Grupul Mind Lab este o organizaţie inovatoare, dinamică şi un lider mondial în domeniul dezvoltării capacitatii de gandire. Metoda Mind Lab a fost aplicata cu succes in mii de institutii de educatie si a imbogatit vietile a mai mult de doua milioane de copii din aproape 40 de tari, printre care SUA, marea Britanie, Spania, Italia, Portugalia, Ungaria, Australia, Noua Zeelanda, Israel, Singapore, Coreea de Sud, Japonia, Mexic, Chile si altele. Programul Mind Lab este implementat in gradinite, scoli primare, gimnaziale si centre afterschool. Organizam evenimente la care parintii participa la actiune alaturi de copii, precum si seminarii de instruire a profesorilor din centrele pedagocice cu care colaboram. Cel mai important eveniment al anului este Olimpiada internationala Mind Lab cand copii din toata lumea se aduna in jurul meselor de joc pentru a se intrece si distra deopotriva. În plan academic, derulăm proiecte de cercetare educaţională în colaborare cu universităţi de prestigiu ca Universitatea Yale din SUA şi Universitatea Northumbria din Anglia
MindLab Romania - EDU Training SRL
Ioana Stamatiade - Director General
str Felicia Racovita nr 5
021 4110117
0721050040
ioana@mindlab.ro