Programul de formare continuă adresat cadrelor didactice, 'Curs Formare Trainer MindLab' a fost acreditat de Centrul National de Formare a Personalului Didactic din Învătământul Preuniversitar (CNFP)

BUCURESTI - 7 iulie 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Programul de formare continuă adresat cadrelor didactice, \'Curs Formare Trainer MindLab\' a fost acreditat de Centrul National de Formare a Personalului Didactic din Învătământul Preuniversitar (CNFP). Absolventii cursului, cadre didactice, vor primi din partea Ministerului Educatiei un atestat cu 11 credite transferabile. Durata cursului: 44 ore.

Va reamintim ca Programul Mind Lab este cel mai indrăgit program educational international pentru copii cu vârsta între 4 si 14 ani. Sustinută de teroriile lui Howard Gardner, John Dewey, David Pekins, Robert Stenberg, Reuven Feuerstein, si experimentată de Donald Green de la Universitatea Yale din Statele Unite, Metoda si Metodologia Mind Lab asigură un proces unic și inovativ de dezvoltare a copiilor.
Acestia sunt conduși într-o experientă educatională fascinantă ce duce la dezvoltarea capacitatătii de gândire, inteligenta emotională si abilitătile sociale pornind de la jocuri de gândire.

Obiective generale ale cursului:

Dezvoltarea interesului fată de problematica educatiei in lumea contemporană
Perfectionarea capacitătilor de intelegere, analiză si interpretare critica a fenomenului educational
Dezvoltarea si afirmarea propriului stil de instruire si de viata profesională.


Obiective specifice:

Insusirea cunostintelor de bază privind componenta ludică
Perfectionarea abilitătilor privind utilizarea jocurilor de gandire in activitatea didactica, in scopul dezvoltarii cognitive, emotionale si sociale ale copiilor
Dezvoltarea capacitatii de a proiecta si realiza activitati complementare curiculum-ului formal;
Formarea competentelor necesare derularii activitatilor in cadrul Programului Mind Lab.

Sesiunile programate pe perioada vacantei de vară sunt:

27 - 31 iulie 2009; in fiecare zi de la ora 9-17; locuri disponibile: 1
17 - 21 august 2009; in fiecare zi de la ora 9-17; locuri disponibile: 3
24 - 28 august 2009; in fiecare zi de la ora 9-17; locuri disponibile: 12
31 august - 4 sept 2009; in fiecare zi de la ora 9-17; locuri disponibile: 9
7 sept - 11 sept 2009; in fiecare zi de la ora 9-17; locuri disponibile: 12

În plus pentru sesiunile din această vară vor fi acordate o serie de discounturi considerabile fată de pretul standard la înscrierea mai multor cadre didactice din aceeasi institutie. Pentru detalii despre cursul de formare propus precum si despre posibila colaborare ulterioară în implementarea programului va stau cu plăcere la dispozitie.

Bucurându-ne de experienta internatională, în numai doi ani, am implicat în România peste 1000 de copii care urmeaza saptamânal cursurile Mind Lab din gradinite, scoli și cluburi afterschool particulare si de stat.
Vă așteptam cu drag!

Despre Mindlab Romania-Edu Training

Grupul Mind Lab este o organizaţie inovatoare, dinamică şi un lider mondial în domeniul dezvoltării capacitatii de gandire. Metoda Mind Lab a fost aplicata cu succes in mii de institutii de educatie si a imbogatit vietile a mai mult de doua milioane de copii din aproape 40 de tari, printre care SUA, marea Britanie, Spania, Italia, Portugalia, Ungaria, Australia, Noua Zeelanda, Israel, Singapore, Coreea de Sud, Japonia, Mexic, Chile si altele. Programul Mind Lab este implementat in gradinite, scoli primare, gimnaziale si centre afterschool. Organizam evenimente la care parintii participa la actiune alaturi de copii, precum si seminarii de instruire a profesorilor din centrele pedagocice cu care colaboram. Cel mai important eveniment al anului este Olimpiada internationala Mind Lab cand copii din toata lumea se aduna in jurul meselor de joc pentru a se intrece si distra deopotriva. În plan academic, derulăm proiecte de cercetare educaţională în colaborare cu universităţi de prestigiu ca Universitatea Yale din SUA şi Universitatea Northumbria din Anglia
info@mindlab.ro
021 411 01 17
www.mindlab.ro
info@mindlab.ro