Programul Rabla pentru website-uri

Pitesti - 15 iunie 2009

Comunicat tip General in IT&C

Proiectul SiteBuyBack lansat de DWD Software inlocuieste site-urile vechi, construite cu multi ani in urma, majoritatea depasite moral sub aspectul tehnic si al optimizarii pentru motoare de cautare, cu unele noi, conforme cu standardele online din prezent, pe platforma web Magellan 2.0.

Programul Rabla pentru website-uri

Programul SiteBuyBack.ro este un proiect prin care ne dorim scoaterea de pe 'soselele informationale' a tuturor 'rablelor'. Cu alte cuvinte, dorim sa inlocuim vechile website-uri, construite cu multi ani in urma, majoritatea depasite moral (in ceea ce priveste optimizarea pentru motoarele de cautare, al design-ului si al usurintei de utilizare), cu unele noi, conforme cu standardele online ale anului 2009.

Platforma web Magellan 2.0, pe care se vor construi toate site-urile intrate in acest program, este o solutie 100% romaneasca, dezvoltata 'de la 0' de catre programatorii nostri, si acopera, dupa analiza noastra si in urma feedback-ului de la peste 100 de clienti din portofoliul nostru, 90-95% din necesitatile oricarui site de promovare a unei companii: multilingv, numar de pagini nelimitate, galerie de imagini (portofoliu), galerie de produse si comenzi online, cu istoric de comenzi, sectiuni de stiri si articole, chestionare online, newsletter, optimizari pentru motoarele de cautare integrate, nivele de administrare diferite si multe altele, la cerere putand dezvolta orice noua functionalitate, pentru a indeplini orice nevoie a oricarui client.

Platforma web Magellan 2.0 se poate achizitiona in cinci tipuri de pachete, diferentierea facandu-se prin design, gazduire si programare: pachetul Santiago, la un pret de 99 de euro, Victoria, cu pretul de 299 de euro, Concepcion (349 de euro), Trinidad (349 de euro) si San Antonio, cu pretul de 399 de euro, pachete denumite dupa corabiile lui Magellan. La aceste preturi se adauga TVA-ul

Despre Minim Dot-Ro srl

Pentru detalii despre 'Programul Rabla pentru website-uri' (www.SiteBuyBack.ro), va rugam sa ne contactati!
FAX: 0348 407 551
Tel: 0348 401 073
Vodafone: 0723 64 72 72
Orange: 0742 24 72 72
www.SiteBuyBack.ro
adi.stan@dwd.ro