Caravana Minimax vine la tine in oras!

BUCURESTI - 23 august 2006

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Sunteţi gata de ultima şi cea mai tare distracţie a verii?

Caravana Minimax va face turul ţării, trecând prin nouă oraşe: Timişoara, Bacău, Focşani, Brăila, Buzău, Ploieşti, Slobozia, Botoşani şi Cluj-Napoca.

Mascotele postului, Mini şi Max, împreună cu Pisicuţa şi Cuţulache, dar şi cu mascota Vicky, abia aşteaptă să cunoască şi alţi copii! Şi, pentru asta, s-au pregătit cu foarte multe cadouri -surpriză pentru cei mici: desene animate, multe concursuri, multe premii şi, nu în ultimul rând, o mare tombolă la sfârşitul fiecărui spectacol.

În plus, trupa de copii Floare de Colţ va susţine un mini-recital în fiecare dintre cele nouă oraşe vizitate de Caravana Minimax. Astfel, trupa coordonată de Dna Georgiana Lupescu, compozitor şi textier al Grupului Floare de Colţ şi solistă a trupei Nation in Blue (Suedia), va încânta publicul cu dansuri şi cântece pentru copii, “în ton cu moda”!

Prima oprire este Sâmbată, 26 august, în Timişoara, la Casa de Cultură a Studenţilor. Turneul se va încheia pe data de 24 septembrie, la Cluj-Napoca.

Show-ul va începe de la ora 10, iar intrarea este liberă. Biletele de tombolă pot fi procurate de la casieriile UPC-ASTRAL din oraşele respective, precum şi în ziua spectacolului, de la intrarea în sală.

Partenerul Principal al Caravanei Minimax este operatorul de cablu UPC-ASTRAL, iar sponsorul evenimentului este Beres - cu vitaminele pentru premianţi, Actival.

Despre Minimax Romania

Televiziunea MINIMAX este cel mai important canal de televiziune pentru copii din Europa Centrală şi de Est. În Ungaria, difuzarea programelor a început în anul 1999, peste doi ani în România, iar în anul 2004 a început emisia în Cehia şi Slovacia. În scurt timp, a devenit cel mai vizionat canal tematic pentru copii în aceste ţări, menţinându-şi această poziţie şi în prezent. Popularitatea lui este în creştere nu numai în cadrul copiilor, ci şi pe piaţa serviciilor de televiziune prin cablu, unde este unul dintre cele mai cerute canale pentru copii.

Primii paşi făcuţi în anul 2004 pentru înnoirea structurii programelor şi a schimbării profilului au făcut ca MINIMAX să devină şi mai popular. Această schimbare pozitivă s-a concretizat prin numărul foarte mare de telespectatori care urmăresc programele MINIMAX.
____________________________

UPC- ASTRAL

UPC-ASTRAL a devenit, în urma achiziţiei companiei Astral Telecom de către
UPC România, cea mai mare companie de comunicaţii prin cablu şi satelit din România, având aproximativ 1.300.000 clienţi. Astral Telecom s-a înfiinţat în anul 1993 şi a devenit unul dintre cei mai importanţi furnizori de servicii integrate de comunicaţii electronice din ţară. În 2005, Liberty Global International, al treilea mare operator de cablu din lume, prezent în ţara noastră prin filiala sa, UPC România, a achiziţionat compania Astral Telecom.

Liberty Global International oferă servicii de televiziune prin cablu, televiziune digitală şi prin satelit, internet şi telefonie în peste 13 milioane de locuinţe din întreaga lume. Grupul american a investit până acum în România peste 500 de milioane USD.


Dana Hodorog

Chief Programming Editor Minimax Romania
dana.hodorog@minimaxtv.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/minimax-romania/caravana-minimax-vine-la-tine-in-oras