Intrecerile Minimax

BUCURESTI - 31 mai 2006

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Duminică, 28 mai între orele 10 şi 17, Media Mall, regia de vânzari a postului TV Minimax, a organizat pentru canalul de televiziune al copiilor un eveniment sportiv destinat acestora. “Întrecerile Minimax” au avut loc pe Stadionul „Viitorul” din incinta Complexului Naţional “Lia Manoliu”.

Intrecerile Minimax

Evenimentul a început cu echiparea viitorilor “Campioni Minimax “. Fiecare copil a primit un tricou şi o bandană Minimax în culorile echipei sale. După ce s-au format echipele, copiii au început competiţia, trecând succesiv prin patru probe sportive:

- Alergare viteză
- Ştafetă
- Fotbal cu mascotele partenerilor Minimax
- Săritura la groapa cu nisip


Efortul copiilor de a parcurge toate aceste probe a fost din plin răsplatit, de către Tedi, partenerul principal Minimax la acest eveniment.

Întrecerile Minimax au reuşit să adune peste 2000 de copii care au participat activ la fiecare din cele patru probe, primind la final o medalie şi o diplomă Minimax. Diplomele au fost semnate de Laura Badea, Director în Comitetul Olimpic Sportiv Român, care le-a explicat copiilor de ce este important sa faci sport.

Partenerii Minimax în organizarea acestui eveniment : Tedi, Haribo, Vitaminele Beres, Burac Toys, Tuşnad, Atletic Club Iacris, Artimex Sport, Radio Itsy- Bitsy, Revista Lilliput.

Despre Minimax Romania


Televiziunea MINIMAX este cel mai important canal de televiziune pentru copii din Europa Centrală şi de Est. În Ungaria, difuzarea programelor a început în anul 1999, peste doi ani în România, iar în anul 2004 a început emisia în Cehia şi Slovacia. În scurt timp, a devenit cel mai vizionat canal tematic pentru copii în aceste ţări, menţinându-şi această poziţie şi în prezent. Popularitatea lui este în creştere nu numai în cadrul copiilor, ci şi pe piaţa serviciilor de televiziune prin cablu, unde este unul dintre cele mai cerute canale pentru copii.

Primii paşi făcuţi în anul 2004 pentru înnoirea structurii programelor şi a schimbării profilului au făcut ca MINIMAX să devină şi mai popular. Această schimbare pozitivă s-a concretizat prin numărul foarte mare de telespectatori care urmăresc programele MINIMAX.

Începând din luna martie, numărul gospodăriilor care vor avea Minimax în grila de programe a crescut cu peste 500.000, prin semnarea unui contract de distribuţie cu unul dintre cei mai importanţi operatori de cablu din Romania.
Astfel, numărul abonaţilor conectaţi la canalul Minimax depăşeşte cifra de 2.700.000.

Dana Hodorog
Chief Programming Editor

Minimax CEE Group
dana.hodorog@minimaxtv.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/minimax-romania/intrecerile-minimax