Minimax Park

BUCURESTI - 13 iunie 2007

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Între 16 şi 18 iunie, între orele 10 şi 16, Minimax invită toţi copiii la „Minimax Park”: un proiect inedit, având o tematică diferită în fiecare zi. Evenimentul se va desfăşura în Parcul Herăstrău, la Intrarea „Charles de Gaulle”.

Prima zi este rezervată Carnavalului. Copiii vor veni echipaţi în costume de poveste iar cele mai reuşite costume vor fi premiate pe măsură. De asemenea, cei mici vor asista la demonstraţii de dans oferite de copiii de la Bucharest Sport Club şi în final, Teatrul “Masca” va juca o scenetă pentru copii, intitulată “Farsele lui Arlechino”.

Pe data de 17 iunie este “Pet’s Day”. Micuţii sunt invitaţi să îşi aducă animalele de companie, să participe la concursuri de îndemânare şi să asiste la dresuri efectuate de instructori specializaţi. Ziua se încheie tot cu o scenetă de teatru pentru copii oferită de “Masca”, intitulată “Prostia Omenească”.

Luni, pe 18 iunie, ultima zi este dedicată sărbătorii zmeelor. Fiecare copil va primi un zmeu pe care va încerca să-l ţină cât mai mult în aer.

Pe tot parcursul celor 3 zile de spectacol, între orele 11:00 şi 14:00, copiii pot alege să se joace alături de mascotele Mini şi Max şi de noul lor prieten, Fruit-Tella, să se lase pictaţi pe faţă şi să primească baloane modelate de la trupa de clowni Magic Art.

Mulţumim tuturor partenerilor Minimax care au contribuit la organizarea acestui eveniment : Fruit-Tella, Teatrul « Masca », Tuşnad, Media Mall.

Despre Minimax Romania

Televiziunea MINIMAX

Televiziunea MINIMAX este cel mai important canal de televiziune pentru copii din Europa Centrală şi de Est. În Ungaria, difuzarea programelor a început în anul 1999, peste doi ani în România, iar în anul 2004 a început emisia în Cehia şi Slovacia. În scurt timp, a devenit cel mai vizionat canal tematic pentru copii în aceste ţări, menţinându-şi această poziţie şi în prezent. Popularitatea lui este în creştere nu numai în cadrul copiilor, ci şi pe piaţa serviciilor de televiziune prin cablu, unde este unul dintre cele mai cerute canale pentru copii.

Primii paşi făcuţi în anul 2004 pentru înnoirea structurii programelor şi a schimbării profilului au făcut ca MINIMAX să devină şi mai popular. Această schimbare pozitivă s-a concretizat prin numărul foarte mare de telespectatori care urmăresc programele MINIMAX, dar şi prin numărul în creştere de spectacole, cu mare succes la public.

Dacă aveţi nevoie de informaţii suplimentare, vă rugăm nu ezitaţi să ne contactaţi!

Dana Hodorog
Programming Manager Minimax România

dana.hodorog@minimax.tv

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/minimax-romania/minimax-park