Minimax si Ofensiva Desenelor Animate Romanesti

BUCURESTI - 6 septembrie 2005

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Din luna septembrie, odată cu venirea şcolii, canalul pentru copii Minimax a introdus în grila sa de programe şi câteva noutăţi... autohtone.

Minimax si Ofensiva Desenelor Animate Romanesti

Vă mai aduceţi aminte de hazliul pinguin Pin-Pin, mereu în căutare de noi prieteni ? Sau de celebra Mihaela? Ce să mai spunem de cei doi eterni prieteni, Bălănel şi Miaunel, chiar dacă lumea zice că un căţel şi o pisică nu se înţeleg ? Dar de Cei trei Muşchetari şi Miau Lady ? Ei bine, toţi vor ajunge pe ecranele televizoarelor voastre, spre satisfacţia părinţilor şi bunicilor, care vor avea ocazia să le povestească aventuri din copilărie celor mici de astăzi !

Canalul pentru copii Minimax este singurul canal românesc de desene animate care a achiziţionat licenţă de difuzare pentru aceste producţii animate, prima dată în anul 2002, modelându-se astfel preferinţelor telespectatorilor români. Dat fiind succesul de care s-au bucurat serialele în trecut, departamentul de achiziţii Minimax a decis reînnoirea licenţei de difuzare, însă cu alte titluri cunoscute şi apreciate de publicul român şi nu numai. Astfel, telespectatorii din Cehia, Ungaria, Slovacia şi Ucraina vor avea ocazia de a viziona faimoasele desene animate româneşti.

Despre Minimax Romania

Minimax este un post TV dedicat în exclusivitate copiilor, cu vârste cuprinse între 4 şi 14 ani. Minimax face parte dintr-o reţea internaţională, prezentă în mai multe ţări din estul Europei- Polonia, Ungaria, Cehia şi Slovacia. În România, Minimax este prezent din toamna anului 2001.

Minimax promovează o politică de programe diferită de celelalte posturi specializate, bazându-se pe desene pacifiste care au şi o puternică componentă educaţională.


Minimax Romania- Toate Drepturile Rezervate
dana.hodorog@minimax.tv

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/minimax-romania/minimax-si-ofensiva-desenelor-animate-romanesti