Minimax va invita la Competitia Oaulor de Paste!

BUCURESTI - 4 aprilie 2007

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Minimax invită toţi copiii la Competiţa Ouălor de Paşte, un eveniment aflat deja la a doua ediţie. Profesori şi asistenţi de desen îi aşteaptă aici, cu mic cu mare, să-i iniţieze în taina încondeierii ouălor de Paşte.

Cadouri- surpriză şi un spectacol pe cinste, unde cei mai buni pictori vor câştiga o mulţime de premii puse la bătaie de Minimax şi parteneri, îi vor aştepta sâmbătă, 7 aprilie, ora 11:30 la City Mall, Eroii Revoluţiei, la 5 minute de Piaţa Unirii.

Părinţii nu au fost nici ei uitaţi. Minimax le dă posibilitatea să liciteze în scopuri caritabile pentru cele mai frumoase lucrări. Toate fondurile strânse vor fi donate Fundaţiei Sf. Stelian, care militează pentru sprijinirea micuţilor talentaţi dar fără posibilităţi materiale.

Sponsorul principal al spectacolului este Fruit-Tella, ale cărei mascote vor oferi tuturor participanţilor premii cu adevărat savuroase.

Pe tot parcursul evenimentului, copiii vor participa la concursuri inedite, la proiecţii de desene animate, la pictură pe faţă şi modelare de baloane oferite de clownii de la trupa MagicArt, iar la final, avem o prezentare de modă pentru copii oferită de Alabala Kids.

Trupele Floare-de-Colţ, Rogvaiv, Karina şi Mondo Dance, dar şi gazda evenimentului, Marian „MAGI” Râlea, vor încerca să le insufle copiilor şi părinţilor spiritul sărbătorilor pascale: ajuţi şi la rândul tău vei fi ajutat!

Vă aşteptăm să petreceţi o după-amiază inedită şi plină de veselie, sâmbăta aceasta, la City Mall!

Sponsori şi Parteneri: Toymania, RubinKing, City Mall şi Radio Itsy Bitsy.

Despre Minimax Romania

Televiziunea MINIMAX este cel mai important canal de televiziune pentru copii din Europa Centrală şi de Est. În Ungaria, difuzarea programelor a început în anul 1999, peste doi ani în România, iar în anul 2004 a început emisia în Cehia şi Slovacia. În scurt timp, a devenit cel mai vizionat canal tematic pentru copii în aceste ţări, menţinându-şi această poziţie şi în prezent. Popularitatea lui este în creştere nu numai în cadrul copiilor, ci şi pe piaţa serviciilor de televiziune prin cablu, unde este unul dintre cele mai cerute canale pentru copii.

Primii paşi făcuţi în anul 2004 pentru înnoirea structurii programelor şi a schimbării profilului au făcut ca MINIMAX să devină şi mai popular. Această schimbare pozitivă s-a concretizat prin numărul foarte mare de telespectatori care urmăresc programele MINIMAX.

Dana Hodorog
Programming Manager Minimax Romania

Minimax CEE Group

Tel: +40-21-410 43 41
dana.hodorog@minimax.tv

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/minimax-romania/minimax-va-invita-la-competitia-oaulor-de-paste