M.A.I./Anunț de presă

BUCURESTI - 6 noiembrie 2014

Comunicat tip General in Administratie Publica, Social, Institutii Publice

Live site

Vineri, 7 noiembrie a.c., ora 10.00, viceprim-ministrul pentru securitate națională, ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea, va acorda Placheta de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne agentului de poliție Vlad Alexandru, din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Rociu, din judeţul Argeş, care, la data de 30 octombrie a.c., și-a riscat viața și a intrat într-o casă cuprinsă de flăcări pentru a salva două femei, mamă și fiică.

M.A.I./Anunț de presă

Vineri, 7 noiembrie a.c., ora 10.00, viceprim-ministrul pentru securitate națională, ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea, va acorda Placheta de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne agentului de poliție Vlad Alexandru, din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Rociu, din judeţul Argeş, care, la data de 30 octombrie a.c., și-a riscat viața și a intrat într-o casă cuprinsă de flăcări pentru a salva două femei, mamă și fiică. Jurnaliștii acreditați sunt invitați să participe la ceremonia de acordare a Plachetei de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne, care va avea loc la sediul M.A.I. (Piața Revoluției nr. 1A), accesul presei urmând a se face în intervalul orar 9.00 – 9.45.

Totodată, la ora 12.00, vicepremierul Gabriel Oprea va participa la ceremonia de depunere a jurământului de către elevii Școlii de Agenți de Poliție “Vasile Lascăr” din Câmpina, jud. Prahova.

Accesul presei va fi permis pe întreaga durată a ceremoniei.