Vicepremierul Gabriel Oprea a participat la inaugurarea Muzeului Sportului Dinamo

BUCURESTI - 22 mai 2014

Comunicat tip General in Administratie Publica, Institutii Publice

Live site

Viceprim-ministru pentru securitate națională, Gabriel Oprea, ministrul afacerilor interne, a inaugurat astăzi, alături de conducerea Clubului Sportiv Dinamo al Ministerului Afacerilor Interne, Muzeul Sportului Dinamovist.

Vicepremierul Gabriel Oprea a participat la inaugurarea Muzeului Sportului Dinamo

Viceprim-ministrul pentru securitate națională, Gabriel Oprea, ministrul afacerilor interne, a inaugurat astăzi, alături de conducerea Clubului Sportiv Dinamo al Ministerului Afacerilor Interne, Muzeul Sportului Dinamovist.

Evenimentul a avut loc în contextul aniversării a 66 de ani de existență a Clubului Sportiv Dinamo al Ministerului Afacerilor Interne, la acesta participând sportivi, antrenori și foste glorii ale clubului.

În mesajul său, vicepremierul Gabriel Oprea, ministrul afacerilor interne, a felicitat sportivii dinamoviști, “adevărați ambasadori ai României în lume” și a exprimat întreaga sa apreciere pentru rezultatele Clubului Sportiv al Ministerului Afacerilor Interne, a cărui performanță, în cei 66 de ani de existență, include 125 de medalii la Jocurile Olimpice, 943 de medalii la Campionatele Mondiale, 1.095 de medalii la Campionatele Europene, 5 recorduri olimpice, 4 recorduri mondiale și peste 11.000 de titluri de campion național.

Vicepremierul Gabriel Oprea a asigurat conducerea Clubului Sportiv Dinamo că Ministerul Afacerilor Interne este alături de acest club susținând dezvoltarea sa și recompensând performanțele sportivilor.

Muzeul Sportului Dinamovist a fost inaugurat în incinta sediului Clubului Sportiv Dinamo din Șoseaua Ștefan cel Mare, nr. 7-9, sector 2, București.