Comunicat M.Ap.N. nr. 012/ 11 ian - Transport cu ajutoare umanitare in Indonezia

BUCURESTI - 11 ianuarie 2005

Comunicat tip General in Administratie Publica

Miercuri, 12 ianuarie a.c., la ora 14.00, o aeronavă C-130 Hercules aparţinând Forţelor Aeriene Române va decola de pe Aeroportul Militar Otopeni cu destinaţia Medan (Indonezia), pentru a transporta un ajutor umanitar constând în produse farmaceutice, medicamente, pături, corturi şi alimente, oferit de Guvernul României pentru populaţia sinistrată afectată în urma catastrofei din Asia de Sud-Est în luna decembrie a anului trecut.

Comunicat M.Ap.N. nr. 012/ 11 ian - Transport cu ajutoare umanitare in Indonezia

Aeronava va fi comandantă de comandorul Călin Florin, iar cele două echipaje ale acesteia vor avea în compunere, ca piloţi, pe comandorul Călin Florin, căpitan-comandorul Iulian Iancu, locotenent-comandorii Ion Virgil şi Grigore Ninel.
Cheltuielile de transport aerian ale acestei misiuni care va dura aproximativ patru zile, din care 46 de ore de zbor efectiv, vor fi suportate din bugetul Forţelor Aeriene Române.

Despre Ministerul Apararii Nationale

Alte informaţii referitoare la această activitate (inclusiv oportunităţi de imagine de la încărcarea aeronavei la Baza 90 Transport Aerian) pot fi obţinute de la ofiţerul de relaţii publice al Statului Major al Forţelor Aeriene, căpitan-comandor Liliana Tănase, telefon 0722-412.200.
Biroul de Presa al M.Ap.N.

Maior Daniel Anghel, tel. 0722.879.532
presamapn@yahoo.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ministerul-apararii-nationale/comunicat-m-ap-n-nr-012-11-ian-transport-cu-ajutoare-umanitare-in-indonezia