Conferinţă publică pe tema viitorului Summit NATO susținută de adjunctul secretarului general al Alianței Nord-Atlantice, Alexander Vershbow

BUCURESTI - 25 aprilie 2016

Comunicat tip General in Administratie Publica, Educatie / Cultura, Media / Publicitate, Politic

Ambasadorul Alexander Vershbow va susţine marți, 26 aprilie, începând cu ora 14.30, în Aula Ministerului Culturii, o conferință publică pe tema viitorului Summit NATO de la Varșovia și procesului de adaptare strategică a Alianței.

Conferinţă publică pe tema viitorului Summit NATO susținută de adjunctul secretarului general al Alianței Nord-Atlantice, Alexander Vershbow

Evenimentul este dedicat mediului academic din România, studenților, profesorilor și experților din cadrul think-tank-urilor care își desfășoară activitatea în domeniul relațiilor internaționale și în cel al securității, reprezentanților corpului diplomatic, mass-media și ai instituțiilor guvernamentale.

Conferința este organizată în colaborare cu Facultatea de Științe Politice a Universității București și cu Ministerul Culturii.

Jurnaliștii interesați să participe la conferință vor fi așteptați marți, 26 aprilie, în Aula Ministerului Culturii, intrarea prin spatele Bibliotecii Naționale, de pe Bdul. Mircea Vodă, începând cu ora 14.00. Persoană de contact, Florin Jipa, 0722.380.145.

Despre Ministerul Apararii Nationale

Ministerul Apărării Naționale (MApN) este organul de specialitate al administrației publice centrale, în subordinea Guvernului României, prin care este condusă activitatea în domeniul apărării naționale, potrivit prevederilor legii și strategiei de securitate națională, pentru garantarea suveranității, independenței și unității statului, integrității teritoriale a țării și democrației constituționale.