Conferinţa “Security for Information Technology and Communications – SECITC 2015”

BUCURESTI - 10 iunie 2015

Comunicat tip General in IT&C, Stiinta / Cercetare, Tehnologie, Internet, Institutii Publice

Live site

În zilele de 11 şi 12 iunie, la Cercul Militar Național se va desfășura cea de-a VIII-a ediţie a conferinţei “Security for Information Technology and Communications – SECITC 2015”, activitate ştiinţifică internaţională de prestigiu organizată de Academia Tehnică Militară (ATM) şi Academia de Studii Economice din Bucureşti (ASE), în parteneriat cu Institutul pentru Tehnologii Avansate (ITA) şi cu sprijinul Bitdefender şi a Centrului Naţional de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică (CERT-RO).

Conferinţa “Security for Information Technology and Communications – SECITC 2015”

Conferinţa reprezintă un eveniment ştiinţific internaţional în care cadre didactice, cercetători ştiinţifici şi specialişti din domeniul securităţii cibernetice prezintă rezultatele obţinute în activităţile de cercetare.

Jurnaliştii care doresc să asiste la eveniment vor fi aşteptaţi joi, 11 iunie, la Cercul Militar Național, sala „Alba Iulia”, începând cu ora 9.00. Persoană de contact: sublocotenent Anabella COȚOVANU, telefon: 0730 037 885.

Ediţiile trecute ale conferinţei au fost indexate în baze de date internaţionale de prestigiu (EBSCO, DOAJ, Cabbels, Google Scholar, Index Copernicus, Cornell University Library), conferinţa este înscrisă în calendarul de evenimente criptologice publicat de International Association for Cryptologic Research (IACR), iar volumul acestui an va fi publicat de  Springer, seria Lecture Notes in Computer Science.

Despre Ministerul Apararii Nationale

Ministerul Apărării Naționale (MApN) este organul de specialitate al administrației publice centrale, în subordinea Guvernului României, prin care este condusă activitatea în domeniul apărării naționale, potrivit prevederilor legii și strategiei de securitate națională, pentru garantarea suveranității, independenței și unității statului, integrității teritoriale a țării și democrației constituționale.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ministerul-apararii-nationale/conferinta-security-for-information-technology-and-communications-secitc-2015