Generalul-maior Dumitru Scarlat a preluat conducerea Statului Major al Forţelor Terestre

BUCURESTI - 15 octombrie 2014

Comunicat tip General in Administratie Publica, Institutii Publice

Generalul-maior Dumitru Scarlat a preluat comanda Statului Major al Forţelor Terestre de la generalul-maior Nicolae Ciucă, în cadrul unei ceremonii militare care a avut loc miercuri, 15 octombrie, la sediul instituţiei, în prezenţa ministrului apărării naţionale, Mircea Duşa.

 Generalul-maior Dumitru Scarlat a preluat conducerea  Statului Major al Forţelor Terestre

La activitate au participat reprezentanţi ai conducerii Ministerului Apărării Naţionale, ai Statului Major General, ataşaţi militari, comandanţi de mari unităţi şi unităţi din Forţele Terestre.

Generalul-maior Nicolae Ciucă preia, cu aceeaşi dată, funcţia de locţiitor al şefului Statului Major General.

Despre Ministerul Apararii Nationale

Ministerul Apărării Naționale (MApN) este organul de specialitate al administrației publice centrale, în subordinea Guvernului României, prin care este condusă activitatea în domeniul apărării naționale, potrivit prevederilor legii și strategiei de securitate națională, pentru garantarea suveranității, independenței și unității statului, integrității teritoriale a țării și democrației constituționale.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ministerul-apararii-nationale/generalul-maior-dumitru-scarlat-a-preluat-conducerea-statului-major-al-fortelor-terestre