Ministrul Duşa, la ceremonia de absolvire de la Academia Tehnică Militară

BUCURESTI - 22 iulie 2015

Comunicat tip General in Administratie Publica, Educatie / Cultura, Institutii Publice

Ministrul apărării naţionale, Mircea Duşa, va participa joi, 23 iulie, de la ora 9.00, la ceremonia de absolvire a promoţiei de ingineri militari “Regele Ferdinand -150” a Academiei Tehnice Militare.

Ministrul Duşa, la ceremonia de absolvire de la Academia Tehnică Militară

Jurnaliştii care doresc să asiste la ceremonie vor fi aşteptaţi joi, între orele 8.30 şi 8.45, la sediul Academiei Tehnice Militare (B-dul George Coşbuc nr.39-49, sector 4).

Persoană de contact: sublocotenent inginer Anabella Coţovanu, telefon: 0730. 037.885.

x x x

  

Promoţia de ingineri militari “Regele Ferdinand - 150” este formată din 128 de absolvenţi repartizaţi în structurile Ministerului Apărării Naţionale, Ministerului Afacerilor Interne, Serviciului Român de Informaţii, Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, Serviciului de Protecţie şi Pază, Serviciului de Informaţii Externe şi  Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

Despre Ministerul Apararii Nationale

Ministerul Apărării Naționale (MApN) este organul de specialitate al administrației publice centrale, în subordinea Guvernului României, prin care este condusă activitatea în domeniul apărării naționale, potrivit prevederilor legii și strategiei de securitate națională, pentru garantarea suveranității, independenței și unității statului, integrității teritoriale a țării și democrației constituționale.