Şeful Statului Major General, la Ziua Distinşilor Vizitatori a exerciţiului RESOLUTE CASTLE - 15

BUCURESTI - 24 iulie 2015

Comunicat tip General in Administratie Publica, Social, Institutii Publice

Șeful Statului Major General, generalul-locotenent Nicolae-Ionel Ciucă, va participa sâmbătă, 25 iulie, începând cu ora 11.00, la Ziua Distinşilor Vizitatori a exerciţiului româno-american RESOLUTE CASTLE - 15, la Centrul de Instruire pentru Luptă al Forţelor Terestre „Getica” din Cincu.

Şeful Statului Major General, la Ziua Distinşilor Vizitatori a exerciţiului RESOLUTE CASTLE - 15

În perioada iunie – septembrie 2015, 200 de militari şi tehnică din unităţile de geniu ale Forţelor Terestre participă împreună cu militari din Batalionul 877 Geniu al Gărzii Naţionale a statului Alabama, la exerciţiul RESOLUTE CASTLE - 15.               

Acesta are ca scop îmbunătăţirea infrastructurii pentru instrucţie din cadrul Centrului de Instruire pentru Luptă al Forţelor Terestre.

Despre Ministerul Apararii Nationale

Ministerul Apărării Naționale (MApN) este organul de specialitate al administrației publice centrale, în subordinea Guvernului României, prin care este condusă activitatea în domeniul apărării naționale, potrivit prevederilor legii și strategiei de securitate națională, pentru garantarea suveranității, independenței și unității statului, integrității teritoriale a țării și democrației constituționale.