Ministrul Fifor, în vizită la SUUMC

BUCURESTI - 4 ianuarie 2018

Comunicat tip General in Administratie Publica, Media / Publicitate, Politic, Social

Ministrul apărării naționale, Mihai Fifor, a făcut joi, 4 ianuarie, o vizită de lucru la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila” din București (SUUMC).

MDRAP

MDRAP

Mihai Fifor s-a întâlnit cu echipa de conducere a spitalului, a discutat cu directorul general, generalul de brigadă medic conf. univ. dr. Florentina Ioniță, despre activitățile curente ale spitalului, a analizat stadiul proiectelor de modernizare, amenajare a clădirilor şi infrastucturii (instalații de apă, lumină, canalizare etc). 

Un alt subiect de pe agenda întâlnirii a fost planul de modernizare şi extindere al SUUMC pentru care s-a decis, încă de anul trecut, alocarea fondurilor necesare realizării studiului de fezabilitate și elaborării proiectului. 

Prin aplicarea Legii nr. 167/ 2017 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 346/ 2006 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Apărării Naţionale, Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila” este în subordinea nemijlocită a ministrului apărării naţionale. SUUMC îndeplinește dubla misiune - de spital regional, pe timp de pace, care asigură un act medical performant, și de unitate medicală militară ROL 4, pe timp de război, capabilă să acorde asistenţa medicală la standardele solicitate de aliaţii noştri din cadrul NATO. Biroul de Presă

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ministerul-dezvoltarii-regionale-si-administratiei-publice/ministrul-fifor-in-vizita-la-suumc