15 mai, noul termen-limită pentru înscrierea în grupurile de lucru care vor elabora programele şcolare pentru gimnaziu

BUCURESTI - 6 mai 2016

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Cursuri, Institutii Publice

Urmare a numeroaselor solicitări primite din partea cadrelor didactice, precum şi suprapunerea calendarului iniţial de înscriere cu perioada vacanţei pascale, Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice a decis prelungirea perioadei de înscriere în grupurile de lucru care vor elabora programele şcolare pentru învăţământul gimnazial. Implicit, a fost modificat şi calendarul aferent procedurii de selecţie a profesorilor interesaţi să participe în aceste grupuri de lucru.

 15 mai, noul termen-limită pentru înscrierea în grupurile de lucru care vor elabora programele şcolare pentru gimnaziu

Prin urmare, noul termen-limită penru înregistrarea aplicaţiilor pe platforma MONMedu este duminică, 15 mai, inclusiv. Evaluarea portofoliilor profesionale şi a proiectelor inovative de programă şcolară va avea loc în perioada 16-27 mai, în timp ce anunţarea componenţei grupurilor de lucru va avea loc pe 30 mai. Profesorii selectaţi vor desfăşura activităţile de proiectare a programelor şcolare pentru gimnaziu.

Precizăm că participarea la elaborarea programelor şcolare va fi recunoscută în evaluarea dosarului pentru obţinerea gradaţiei de merit, calitatea de membru în grupurile de lucru la programele şcolare beneficiind de o pondere de minimum 20% din punctajul total.

Pentru facilitarea depunerii candidaturii, obţinerea parolei de acces este posibilă şi prin transmiterea unei solicitări directe la adresa de email: suport-mon@edumax.edu.ro, specificând numele, funcţia şi instituţia. Informaţii suplimentare privind utilizarea aplicaţieiMONMedu în procesul de înscriere sunt disponibile la adresa https://mon.edu.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ministerul-educatiei-si-cercetarii-stiintifice/15-mai-noul-termen-limita-pentru-inscrierea-in-grupurile-de-lucru-care-vor-elabora-programele-scolare-pentru-gimnaziu