Cele mai iubite suzete BIBS – inca din 1978

Cluj-Napoca - 4 mai 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Suzetele BIBS sunt preferatele multor copii si parinti din intreaga lume, de peste 40 ani.

suzete bibs_minni_me

suzete bibs_minni_me

BIBS este un brand danez cu o istorie de peste 40 de ani, producator de cele mai indragite suzete , inca din anul 1978. Suzetele sunt disponibile in mai multe design-uri, BIBS Colour fiind modelul iconic, datorita carora au devenit renumiti in intreaga lume.

Suzetele sunt concepute cu deosebita grija la nevoile celor mici si sunt fabricate exclusiv in Danemarca, in fabrica lor din nordul capitalei Copenhagen. Forma suzetelor este rotunda cu trei gauri pentru aerisire, modelul clasic danez, drept urmare are foarte putin contact cu pielea fina si sensibila a bebelusului, reducand astfel urmele si iritatiile din jurul guritei.

Avantajul tetinei rotunde din latex este acela ca imita cel mai bine forma sanului mamei, sprijinind astfel alaptarea naturala a bebelusului. Latex-ul este un material natural obtinut din arborele de Hevea, asadar este netoxica si lipsita de substante chimice. Suprafata neteda si matasoasa a tetinei din latex este blanda cu gingiile bebelusului, fiind totodata rezistenta la muscaturi.

Se recomanda schimbarea suzetei la 4-6 saptamani, deoarece tetina fiind din material natural, cu timpul isi poate modifica forma sau culoarea.

Tu ai auzit de suzetele BIBS? Pe www.minnime.ro poti gasi o gama variata de culori plus multe alte produse indispensabile bebelusilor. MinniMe este un magazin online cu produse, de la brand-uri internationale, destinate celor mici.

Despre MinniMe

MinniMe Store este un magazin online cu articole premium la preturi accesibile, destinate exclusiv bebelusilor.