Cauze de aparitie a parazitilor intestinali

BUCURESTI - 9 mai 2022

Comunicat tip General in Sanatate

Expertii spun ca nu exista un singur adult care sa nu se confrunte cu problema parazitozei. Partea rea este ca, parazitii intestinali pot ramane neobservati mult timp si chiar se poate sa nu fie detectati nici de analizele de laborator, de aceea e nevoie de deparazitari periodice, mai ales toamna si primavara.

Cauze de aparitie a parazitilor intestinali

Cauze de aparitie a parazitilor intestinali

Tratament paraziti cu nuca neagra

Sunt recomandate tratamentele de deparazitare naturale, cu o eficienta crescuta si fara efecte secundare nedorite, asa cum este tratament paraziti cu nuca neagra.

Coaja de nuc negru contine un numar de ingrediente active terapeutic, dintre care cele mai importante sunt: Omega 3, juglon, tanin iodin, vitamina C, beta-caroten, vitaminele B1, B2 si B6. Cercetatorii au demonstrat faptul ca juglonul are proprietati fungicide impotriva Candidei albicans, iar agentii anti-tumorali din coaja de nuc negru sunt utili cu precadere in tratamentul cancerului intestinal. 

Daca ai decis sa urmezi tratamentul cu tinctura de nuca neagra pelin si cuisoare este binevenit sa stii ca, cuisoarele protejeaza organismul de bacterii, virusuri, fungi, paraziti, iar pelinul distruge parazitii intestinali.

Dar care sunt cauzele aparitiei viermilor intestinali?

Nerespectarea regulilor de igiena personala este cel mai evident motiv.

Dar chiar daca esti foarte curat, nu esti imun la infectia cu viermi si protozoare, pentru ca ouale viermilor se raspandesc cu viteza fulgerului. O persoana infectata se atinge, apoi obiectele din jur, hainele. El imprastie literalmente oua cu sute si mii.

 

Imunitatea slabita

Organismul are mecanisme de aparare impotriva parazitilor. Cu toate acestea, aceste functii sunt slabite de tratamentul cu antibiotice si alte medicamente. Ele ucid o parte semnificativa din bacteriile intestinale, inclusiv pe cele benefice. Reproducerea ulterioara a florei patogene duce la disbacterioza si la scaderea imunitatii. Putini oameni stiu ca bacteriile benefice fac mai mult decat doar ajuta la digestie. Una dintre functiile importante este crearea unei bariere de protectie care impiedica absorbtia substantelor toxice prin peretii intestinali. Imunitatea slaba face organismul vulnerabil la virusi, germeni si viermi. Prin urmare, atunci cand faci curatire de paraziti, este important sa intaresti simultan sistemul imunitar.

 

Consumul de alimente care perturba digestia

Zahar este inamicul nr. 1. In timpul programului antiparazitar, asigura-te ca excluzi in totalitate zaharul.

 

Acidificarea organismului

In primul rand, acesta este un exces de carbohidrati rapizi in dieta - zahar, faina premium si produse care le contin, gris, orez alb, cartofi. O problema serioasa este zaharul ascuns in alimente. O persoana poate nici macar sa nu-si dea seama ca primeste o cantitate uriasa de carbohidrati simpli sub forma de zahar si amidon cu produse precum cereale dietetice, branzeturi, iaurturi, carnati, maioneza, ketchup etc.

Pofta de dulciuri este de obicei cauzata de cresterea florei patogene in intestine. Dar si viermii pot fi cauza, deoarece carbohidratii rapizi sunt cea mai buna sursa de energie. Prin producerea de enzime speciale, parazitii provoaca foamea si pofta de carbohidrati usori.

Astfel, alimentele afumate, prajite, grase ingreuneaza digestia. Si in dieta majoritatii oamenilor, toate cele de mai sus sunt principalele alimente.

Citeste despre pelin cuisoare si nuca neagra pareri si alege sa faci o deparazitare cat mai rapid!

Tine minte: parazitii si virusii, NU TRAIESC intr-un mediu alcalin sanatos. Invata sa mentii echilibrul acido-bazic din corpul tau - si toti „oaspetii” nedoriti il vor ocoli!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/minuneanaturii/cauze-de-aparitie-a-parazitilor-intestinali