MIRA TELECOM anunță câștigătorii celor trei burse de excelență în cadrul programului „MIRA TELECOM Student – Programming the future”

BUCURESTI - 16 iulie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Tehnologie, HR, CSR

Câștigătorii celor trei burse anuale, în valoare de 2.000 euro fiecare, pentru anul universitar 2012 – 2013 au fost selectați dintre participanţii la programul de internship în cadrul proiectului "NanoProgramming - controlling a system for atomic and nanoscale manipulation", realizat în colaborare cu Center for Surface Science and Nanotechnology al Universității Politehnice București.

MIRA TELECOM Student - Programming the future

MIRA TELECOM Student - Programming the future

Cei trei câștigători – studenții Paul Urziceanu, Andrei Radu și Monica Drăgan – au dovedit, dincolo de rezultatele tehnice concrete, creativitate şi inovaţie în abordare, o reală pasiune pentru cercetare , capacitatea de a lucra în echipă, bazată pe solide cunoștinte individuale. Reamintim faptul că programul de internship și bursele de excelență au fost adresate studenţilor și masteranzilor Facultăţilor de Automatică şi Calculatoare sau Electronică, Telecomunicaţii și Tehnologia Informaţiei din Bucureşti.

”Suntem mândri să susținem încă o dată excelența în rândul tinerilor cercetători din România. Misiunea MIRA TELECOM nu se rezumă doar la înscrierea României în rândul țărilor ce integrează și dezvoltă tehnologie de ultimă oră, ci, este prioritară în mod egal pentru noi dezvoltarea unei comunități științifice tinere, formată în spiritul performanței și competiției”, a declarat Stelian Ilie, Președintele MIRA TELECOM.

Programul de internship în cadrul proiectului "NanoProgramming - controlling a system for atomic and nanoscale manipulation", realizat în colaborare cu Center for Surface Science and Nanotechnology al U.P.B., a fost derulat sub îndrumarea d-lui Prof. Dr.rer.nat. Marius Enăchescu, Director General al CSSNT și coordonat tehnic de către Andrei Floroiu, Software Architect din partea MIRA TELECOM , în perioada 20 martie – 15 iulie 2012.