MIRA TELECOM susține cultura autentică

BUCURESTI - 10 ianuarie 2012

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Media / Publicitate, Social

În preajma Sărbătorilor de Iarnă, MIRA TELECOM a sponsorizat concertul „Așteptând Crăciunul”, un proiect de mare valoare culturală, inițiat și realizat de Asociația Culturală „Grigore Leșe”.

Grigore Leșe_Așteptând Crăciunul

Grigore Leșe_Așteptând Crăciunul

Deși a vizat un public de nișă, evenimentul s-a bucurat de un real succes, biletele fiind epuizate încă din prima săptămână de vânzare.

Asociația Culturală “Grigore Leșe” a inițiat acest proiect cu scopul de a promova adevăratele colinde românești și grupurile țărănești de colindători autentici din satele noastre. “Aşteptând Crăciunul” a fost un spectacol în care publicul a putut redescoperi colinda adevărată, autentică ce aduce prosperitatea, asigură viitorul și invocă divinitatea.

Cu o activitate de peste treisprezece ani în domeniul telecom și al proiectelor de securitate, MIRA TELECOM se implică tot mai mult în susținerea proiectelor culturale, sportive și educaționale având drept obiectiv promovarea și încurajarea valorilor autentice românești.

Managementul companiei consideră că implicarea în astfel de activități reprezintă o datorie a fiecărei firme care activează în România, indiferent de cifra de afaceri sau domeniul de activitate. Promovarea performanței, a spiritului de competiție, a valorilor autohtone reprezintă un obiectiv al companiei MIRA TELECOM pentru anul în curs. Astfel, în mod firesc, atenția va fi îndreptată spre susținerea evenimentelor culturale, sportive și educaționale de cel mai înalt nivel, domenii în care aceste valori se regăsesc și sunt apreciate.

Interesul constant pentru lărgirea orizontului de cultură generală prin promovarea valorilor autentice este cel care favorizează ulterior formarea culturii profesionale. Din acest motiv MIRA TELECOM va susține și în continuare proiecte culturale de valoare.

Asociația Culturală “Grigore Leșe” are drept misiune recuperarea, conservarea și promovarea muzicii tradiționale românești din patrimoniul cultural național. Multe dintre piesele vocale interpretate de artistul Grigore Leșe în acest concert fac parte din genul muzical străvechi, declarat Patrimoniu Mondial UNESCO în 2009.