Masini.ro devine partener Google Apps

BUCURESTI - 28 ianuarie 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Dupa o perioada de testare interna de aproximativ 60 de zile, Masini.ro lanseaza noi servicii pentru utilizatori, folosind puternica platforma Google Apps

In premiera pentru Romania, Masini.ro lanseaza un parteneriat de amploare cu Google Inc, prin implementarea suitei de servicii cunoscute sub numele de Google Apps. Concret, parteneriatul consta in lansarea unor servicii de email personalizat pe domeniul masini.ro, cu 5 gigabytes spatiu de stocare, pagina de start personalizata, calendar si documente partajate. Incepind de azi 28 ianuarie, utilizatorii celui mai important portal auto din .ro pot avea gratuit o casuta de mail cu dimensiunea de 5 gigabytes, de tipul numeutilizator@masini.ro. Serviciul este disponibil online 24 de ore din 24 la adresa mail.masini.ro si vine in intampinarea cerintelor tot mai mari ale utilizatorilor serviciilor masini.ro.

“A fost o decizie destul de dificila in momentul in care ne-am dat seama ca avem aproximativ 100.000 de conturi care trebuiau sa fie importate in platforma Google Apps, dar am primit un sprijin constant din partea echipei dedicate de suport Google“, a declarat Dragos Roua, actionar si manager general al Mirabilis Media, compania care detine si opereaza portalul Masini.ro.

Pe linga serviciul de email, care beneficiaza de toate avantajele experientei Google in crearea de interfete utilizator, spatiu de stocare si politici anti-spam, utilizatorii Masini.ro mai au la dispozitie si o pagina de start personalizata, disponibila la adresa startpage.masini.ro, pagina care contine, pentru inceput, previzualizarea mesajelor email, ultimele stiri auto si ultimele anunturi second-hand.

Fiecare utilizator masini.ro are de asemenea acces la propriul calendar online, calendar care poate fi partajat cu restul utilizatorilor, oferind o platforma extrem de eficienta pentru publicarea si promovarea evenimentelor din domeniul auto. Serviciul este disponibil tuturor utilzatorilor Masini.ro care doresc sa-l foloseasca la adresa calendar.masini.ro.

De asemenea, prin servicul Google Docs, utilizatorii Masini.ro pot crea si partaja documente de tip Word sau Excel, disponibile online la adresa docs.masini.ro.

“Anuntarea acestui parteneriat vine cu putin inainte de iesirea din versiunea Beta a unora dintre aplicatiile relansate in Octombrie anul trecut, Masini.ro fiind cea mai importanta dintre acestea.“, a mai precizat Dragos Roua.

Despre Mirabilis Media

Mirabilis Media este o companie privata cu capital romanesc infiintata in 1999 si care activeaza in domeniul serviciilor de continut si publicitate. In portofoliul companiei se afla siturile: Masini.ro, Culinar.ro, Portal.ro, Xcent.ro si Recomanda.ro. Conform ultimelor date disponibile in sistemul oficial de masurare de trafic si audienta SATI, Mirabilis Media a beneficia in luna Decembrie 2007 de un trafic cumulat de aproximativ 350.000 de clienti absolut unici pe luna.
Pentru detalii, va rugam sa ne scrieti pe adresa masini@masini.ro.
masini@masini.ro