Parfumul Miraj revine pe piața din România după mai bine de jumătate de secol

BUCURESTI - 21 septembrie 2022

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Afaceri, Industrie, Monden / Lifestyle, Retail

După mai bine de 50 de ani de la lansare, parfumul Miraj revine pe piața din România, într-o formulă nouă, care evocă emoții trecute și inspiră posibilități infinite

Noile Parfumuri Miraj - Parfum Miraj Caramel si Parfum Miraj Velur

Noile Parfumuri Miraj - Parfum Miraj Caramel si Parfum Miraj Velur

 Încapsularea emoțiilor și transpunerea lor în aventuri senzoriale desăvârșite au stat la baza reimaginarii acestul brand românesc iconic. 

Florin Gaina

Emblemă a industriei de parfumerie românești de odinioară, Miraj a reprezentat pentru mulți români unul din puținele produse de lux la care aveau acces, Astăzi, brandul renaște complet și propune publicului doua noi formule semnate de Stéphanie Bakouche -  parfumier premiat și membru activ al Conservatorului Internațional de Parfumuri L’Osmothèque Versailles.

Miraj Caramel este un parfum feminin din familia mosc-gurmand-floral, cu o intensitate de lungă durată, care îmbină note de caramel, patchouli și floare de tiare pe o bază de boabe de tonka, vanilie și foarte mult mosc. Această formulare senzuală, cu o doză considerabilă de mosc, face parfumul să se comporte diferit pe fiecare persoană, accentuând-ui unicitatea într-un joc al seducției.

Miraj Velur este o compoziție oriental-condimentat-ambrată, cu note de vârf picante de piper negru, bergamotă și chiparos asociate notelor de mijloc de șofran, coriandru, lemn de papirus și vetiver, pe o bază de ambră, rășini, piele, patchouli și lemn de cedru. Un parfum impardonabil, ultra masculin, ce reflectă o personalitate hotărâtă și puternică.

Caracterul distinctiv al noilor parfumuri este sublimat de un design minimalist și rafinat al sticluței, care evocă simplitatea recipientelor folosite de parfumier în laborator, reinterpretându-le într-un obiect de lux. Un omagiu adus creației parfumierului, prezentată într-un mod sincer și transparent.

Parfumurile Miraj Caramel și Miraj Velur fac parte dintr-o colecție restrânsă, disponibilă online pe www.miraj.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/miraj/parfumul-miraj-revine-pe-piata-din-romania-dupa-mai-bine-de-jumatate-de-secol