Miravelli Mega-Black Friday: Genti La Doar 29 Lei (Editie Limitata)

Drobeta Turnu-Severin - 12 noiembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Incepand de azi, magazinul online de genti si alte accesorii dama Miravelli .ro orientat pe vanzarea de produse eco sustenabile ofera in aceasta saptamana in editie limitata genti de dama la doar 29 lei. De asemenea Miravelli pune la dispozitia fanilor sai multe alte reduceri mari si cadouri pana la sfarsitul anului.

Miravelli black friday oferta 2019

Incepand de azi, magazinul online de genti si alte accesorii dama Miravelli.ro orientat pe vanzarea de produse eco sustenabile ofera in aceasta saptamana in editie limitata genti de dama la doar 29 lei. De asemenea Miravelli pune la dispozitia fanilor sai multe alte reduceri mari si cadouri pana la sfarsitul anului.

Genti la doar 29 lei

Se apropie luna cadourilor si multe persoane deja se gandesc ce sa ofere familiei sau prietenelor. O geanta, poseta, rucsac, sau portofel poate fi un cadou ideal pentru o persoana iubita sau apropiata. Nu doar poate ii poate fi util tot anul urmator, dar de asemenea se poate mandri cu un nou produs “fashion” zi de zi.

Nu oricine isi poate permite sa faca cadou o geanta scumpa tuturor cunostiintelor de sex feminin, dar la un pret de 29 lei exista prea putine scuze. Aceasta campanie de genti doar la 29 lei vine intr-un stoc limitat si Miravelli nu garanteaza existenta fiecarui model afisat cu acest pret in acest moment pe toata durata campaniei promotionale. De aceea, cei ce vor sa profite de aceasta oportunitate trebuie sa se grabeasca

Alte reduceri si beneficii pentru comenzi la Miravelli

In plus, Miravelli ofera reduceri mari de pana la -50% si chiar peste la unele modele de genti office si casual pana la sfarsitul anului.

Compania are si oferte aditionale cum ar fi:

livrare gratuita la comenzi peste 150 lei

-25 lei reducere la comenzi peste 300 lei

-50 lei reducere la comenzi peste 400 lei

-75 lei reducere la comenzi peste 500 lei

Despre Miravelli.ro

Miravelli este un magazin online de genti, posete, rucsacuri si portofele dama ce are ca tinta sa ofere clientilor sai produse elegante si de calitate dar in acelasi timp din materiale ecologice si sustenabile.

Fondatorul Lucian Armasu, si-a propus sa isi creeze o echipa de experti in moda nu doar pentru a se asigura ca noile produse sunt in concordanta cu ultimele tendinte ale modei, dar si pentru asigurarea ca clientii Miravelli primesc cele mai de calitate produse. De asemenea, Miravelli pune la dispozitia clientilor si fanilor atat analize ale noilor schimbari in lumea modei precum si ghiduri foarte detaliate de vestimentatie pentru diverse ocazii.

Despre Miravelli

Miravelli.ro este un magazin online de genti si alte accesorii dama orientat spre vinderea de produse ecologice si sustenabile.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/miravelli/miravelli-mega-black-friday-genti-la-doar-29-lei-editie-limitata