Românii, ca japonezii: la vânătoare de Aurora Boreală!

Covasna - 19 decembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Social, Turism

Nu putem sa creăm noi Aurora Boreala , sau să I-o comandăm lui Dumnezeu ! Dar vă putem invita în locul în care incidența acestui fenomen natural este maximă: în Peninsulei Kola din nordul extrem al Rusiei Aurora Boreala se observă în peste 150 de nopti ale anului (în medie tot a doua noapte, in timpul noptilor polare). Și nici nu este scump!

Aurora Boreala in Karelia, nordul Rusiei

Aurora Boreala in Karelia, nordul Rusiei

Din februarie 2015 și românii pot merge să observe unul dintre cele mai spectaculoase fenomene naturale, Aurora Boreală, la Cercul Polar de Nord! Japonezii, care invadează iarnă de iarnă Alaska pe acesată temă, au inventat și conceptul de "vânătoare" de Aurora Boreală, pentru că de fapt nimeni nu e sigur 100% că va merge acasă cu "trofeul" imortalizat în aparatul foto!

Dar dincolo de curiozitate, pentru cei care se uită către cer poate fi și bucuria de a admira una dintre cele mai speciale, ample și imprevizibile creații ale Domnului, devenită acum ușor accesibilă și pentru români!

Noi vă invităm acum în Peninsula Kola din mai multe motive practice: este relativ aproape (2 zboruri legate, de căte 2 ore), frecvența fenomenului este maximă, iar climatul de la Murmansk este - oricât de ciudat ar părea - relativ blând; din cauza unui curent cald, apa Mării Berings nu îngheață niciodata în portul nordului extrem!

Iar dacă în noaptea polară pornim la  "vânătoare" de Aurora Boreală, ziua avem un program fascinant, de descoperire a lumii laponilor, dar și a spiritualității lor, cu biserici ortodoxe din lemn, de secol XVI. 

La cerere, se pot face și programe de vacanță de iarnă activă, pentru ski și snowmobile!

Plecările se fac in perioada februarie - martie 2015, un program durează 6 zile și costă aproximativ 1400 euro, cu biletul de avion inclus. 

Agenția organizatoare este Miriam Turim, iar desfășurarea programului este AICI : 

http://www.miriamturism.ro/aurora-boreala-in-peninsula-kola-februarie-martie-2015/

Craciun fericit, cu bucurie în suflet!

Maria Chirculescu

Miriam Turism  

Despre MIRIAM TURISM

MIRIAM TURISM este o agentie de turism profilata pe organizarea de programe cu tematica culturala si de oertodoxie, care ofera pachete de servicii pentru Rusia, Ucraina, Georgia; Israel, Iordania si Egipt - ca singurele tari in care a trait Mantuitorul nostru in cursul vietii sale pamantesti; Grecia; Turcia si Italia primilor crestini si a marilor sfinti parinti; Etiopia, India - tari in care au propavaduit apostolii; Alaska, Japonia, Finlanda si sfintii misionari... Veniti si veti vedea!