Trodat Printy 46025 + Trodat Mobile Printy 9425 – un set complet acum la un pret special!

BUCURESTI - 21 martie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail

In luna martie, a Martisorului, StampileOnline .ro
http://www.stampileonline.ro/stamps/controller?action=browse - vine cu o oferta speciala. Setul Power Box, format din stampila Trodat Printy 46025 si stampila Trodat Mobile Printy 9425, are un pret redus: 99 lei, oferindu-se astfel o reducere de aproximativ 27%.

In luna martie, a Martisorului, StampileOnline.ro (http://www.stampileonline.ro/stamps/controller?action=browse)  vine cu o oferta speciala . Setul Power Box, format din stampila Trodat Printy 46025 si stampila Trodat Mobile Printy 9425, are un pret redus: 99 lei, oferindu-se astfel o reducere de aproximativ 27%.

Setul este alcatuit dintr-o stampila rotunda autotusanta cu diametru 25mm, usoara, cu un design modern, o solutie ideala pentru o stampila personala, usor de purtat,  plus o stampila compacta, portabila, fiabila cu dimensiuni reduse, usor de folosit si transportat cu tusiera incorporata, destinata in primul rand oamenilor activi. Trodat Mobile Printy amprenteaza perfect de fiecare data.

Stampilele pot fi utilizate in multiple domenii: stampila societate comerciala, persoana fizica autorizata, asociatie, medic, traducator autorizat, logo-ul firmei, stampila personala, antet firma, promotionale.

Amprenta Mobile Printy 9425 poate avea diferite forme: rotunda, patrata sau triunghiulara, iar la Trodat Printy 46025 aceasta poate fi doar rotunda.

Ambele stampile asigura confort si siguranta utilizatorului in momentul amprentarii.

Trodat Printy 46025 este dotata cu capac de protectie. Designul si functiile inovative fac din stampila Mobile Printy mai mult decat un accesoriu folositor.

Caracteristicile Mobile Printy

- Simplu - O constructie interioara complexa, permite utilizarea in siguranta si rapida cu o singura mana.

- Stabil - Designul unicat tip piramida garanteaza: o pozitionare stabila, o distributie uniforma a presiunii exercitate asupra intregii amprente si o presiune ferma asupra stampilei cu rezultatul unei amprente clare.

- Curat - atat amprentarea, cat si schimbarea tusierei sunt perfect curate deoarece utilizatorul nu intra in contact cu tusul.

Seturile Power Box sunt disponibile doar in culorile albastru si rosu. Ambele stampile pot avea tusiere de culoare neagra sau albastra.

Avantaj - achizitionand setul cu cele doua stampile la pretul de 99 lei, se economisesc 27 lei (reducere de aproximativ 27%). O stampila comandata individual este 63 lei.

Oferta speciala a lunii martie http://www.stampileonline.ro/home/promotii/ : la achizitionarea unui set Power Box 46025 + 9425 se primeste gratuit un flacon de tus Trodat 28 ml (negru, albastru, rosu, violet sau verde).

Toti fanii StampileOnline.ro de pe Facebook http://www.facebook.com/StampileOnline  beneficiaza de o reducere de 10%.

Pentru un numar mai mare de stampile puteti beneficia de reduceri astfel ca sunteti invitati sa solicitati oferte trimitand un e-mail la office@stampileonline.ro .

StampileOnline.ro comercializeaza stampile Trodat. Pentru a va putea crea, personaliza si comanda stampile trebuie doar sa va faceti rapid un cont pe site si apoi puteti alege unul din zecile de modele de stampile disponibile si sa compuneti, dupa cum doriti, macheta stampilei. StampileOnline.ro este primul site de la noi si printre putinele din Romania unde va puteti comanda stampile cu posibilitatea previzualizarii machetei in timpul redactarii. Acesta este un avantaj intrucat utilizatorii detin controlul complet asupra produsului finit si au posibilitatea de a face modificari pana cand stampila se potriveste cu ceea ce isi doresc.

Pentru mai multe informatii,

StampileOnline.ro

Email: office@stampileonline.ro

Web: www.stampileonline.ro

si

Violeta-Loredana Pascal

Director general

PRwave INTERNATIONAL

loredana@prwave.ro

www.prwave.ro/

Despre Mirror Communications

Mirror Communications dezvoltă strategii integrate de marketing şi PR ce combină metode tradiţionale de promovare şi comunicare cu abordarea noilor canale sociale de relaţionare cu presa, clienţii şi partenerii de afaceri. Fondata în 2008, Mirror Communications dispune de o echipă cu peste 10 ani de experienţă în marketing, relaţii publice, customer care, design, copywriting şi optimizare pentru motoarele de căutare.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mirror-communications/trodat-printy-46025-trodat-mobile-printy-9425-un-set-complet-acum-la-un-pret-special