Vanzarile pe site-ul StampileOnline.ro au crescut cu 45% in 2012

BUCURESTI - 11 martie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, IT&C, Internet

Imbogatindu-si semnificativ oferta de produse si avand un nou design, site-ul StampileOnline.ro a inregistrat cu 45% mai multe vanzari in 2012 fata de 2011. StampileOnline.ro - http://www.stampileonline.ro - s-a repozitionat sub sloganul „Nu doar stampile , ci totul pentru afacerea ta”, dupa ce din octombrie 2012 si-a extins gama de produse oferite incluzand articole de papetarie si birotica .

StampileOnline.ro

StampileOnline.ro

Cele mai cautate produse de pe site-ul stampileonline.ro in 2012 au fost stampilele Trodat 4911, Trodat Mobile Printy 9425 si setul Trodat Power Box 46025+9425.

“In 2012 am continuat sa ne dezvoltam si sa oferim o gama variata de produse astfel incat toti vizitatorii StampileOnline.ro sa gaseasca intr-un singur loc produsele de care au nevoie pentru afacerea lor”, a declarat Florin Pantelimon, Director General Rubin 2000, companie care detine site-ul StampileOnline.ro. “Vom continua sa ne diversificam oferta si in acest an, incluzand mai multe produse in categoriile deja existente, dar si adaugand noi categorii. De curand am lansat categoriile tipizate si periferice IT.”

Pe site sunt disponibile in prezent 250 de produse in categoriile accesorii birou , arhivare si organizare, instrumente de scris, hartie si produse din hartie. Cu ajutorul StampileOnline.ro cei interesati isi pot realiza si personaliza o multime de produse prin gravura laser.

In 2012 site-ul StampileOnline.ro a inregistrat o cifra de afaceri de peste 13.600 lei, iar pentru 2013 se estimeaza ca cifra de afaceri se va dubla fata de cea din 2012.

Rubin 2000, compania care detine site-ul StampileOnline.ro, va continua investitiile in acest site urmarind diversificarea gamei de produse cu noi categorii, precum si adaugarea unor noi produse in categoriile deja existente. In curand se vor lansa urmatoarele categorii de articole: produse reciclabile, baterii alkaline si folii de protectie pentru telefone mobile si tablete.

“Aprecierile primite din partea clientilor nostri, precum si numarul de clienti noi ai StampileOnline.ro ne incurajeaza sa continuam dezvoltarea site-ului, mai ales ca piata pe care actioneaza acesta are un potential semnificativ de crestere. Estimam ca in 2013 cel putin o treime din valoarea comenzilor primite pe site va fi pentru produse de papetarie” a adaugat Florin Pantelimon.

Site-ul StampileOnline.ro ofera in prezent o bogata varietate de produse, incluzand stampilele Trodat si accesoriile necesare, accesorii pentru birou – de la capse, cuttere si capsatoare si pana la distrugatoare de documente –, produse necesare pentru arhivarea si organizarea documentelor – de la ecusoane si dosare si pana la bibliorafturi si produse pentru depozitarea documentelor –, instrumente de scris – markere, pixuri si corectoare – si hartie si produse din hartie – de la post-it-uri si hartie pentru imprimante si copiatoare si pana la role fax si buretiere cu gel. Firmele gasesc asadar adunate intr-un singur loc produsele necesare in activitatea lor de zi cu zi.

Site-ul va continua sa aiba o oferta speciala http://www.stampileonline.ro/oferta-speciala pentru fiecare luna in parte. In luna martie, cumparand produse in valoare de 200 de lei de pe site primiti cadou un top de hartie A4 Maestro Standard (hartie alba, 500 coli/top).

Toti fanii StampileOnline.ro de pe Facebook http://www.facebook.com/StampileOnline beneficiaza de o reducere de 10%.

Pentru cantitati mai mari pentru oricare din produsele de pe site puteti obtine un pret mai avantajos, astfel ca sunteti invitati sa solicitati oferte trimitand un e-mail la office@stampileonline.ro .

StampileOnline.ro comercializeaza stampile Trodat. Pentru a va putea crea, personaliza si comanda stampile trebuie doar sa va faceti rapid un cont pe site si apoi puteti alege unul din zecile de modele de stampile disponibile si sa compuneti, dupa cum doriti, macheta stampilei. StampileOnline.ro ofera de asemenea accesorii de birou, instrumente de scris, hartie pentru copiator, sisteme de arhivare si organizare pentru a pastra ordine in documente. De asemenea, prin gravura laser sunt oferite atat servicii de gravura pentru pesonalizarea placutelor de birou, placutelor de identificare si de semnalaizare, cat si clesti cu timbru sec si etichete autoadezive pentru timbru sec.

 

Pentru mai multe informatii,

StampileOnline.ro

021 423 22 45

0722 572 822

Email: office@stampileonline.ro

Web: www.stampileonline.ro

Despre Mirror Communications

Mirror Communications dezvoltă strategii integrate de marketing şi PR ce combină metode tradiţionale de promovare şi comunicare cu abordarea noilor canale sociale de relaţionare cu presa, clienţii şi partenerii de afaceri. Fondata în 2008, Mirror Communications dispune de o echipă cu peste 10 ani de experienţă în marketing, relaţii publice, customer care, design, copywriting şi optimizare pentru motoarele de căutare.