A Fresh Approach to Learning English

Locul desfasurarii: Colegiul National Gheorghe Sincai, Bucuresti

Organizator: Mirunette International Education in colaborare cu ISMB

A Fresh Approach to Learning English

Mirunette International Education impreuna cu Inspectoratului Scolar si dna prof Maria Bujan, reprezentanta Colegiului National Ghe. Sincai, din dorinta de a sustine cadrele didactice in imbunatatirea modului de abordare al manualelor si atragerea copiilor catre aprofundarea limbii engleze prin tehnici si metode noi de predare, organizeaza workshopul gratuit A FRESH APPROACH TO LEARNING ENGLISH, program proiectat de 2 scoli din UK, Lewis School of English si Eckersley Oxford, scoli acreditate British Council.

Participarea la acest workshop este gratuita si trebuie confirmata pana pe data de 2 octombrie 2009, pe adresa de e-mail office@mirunette.ro sau la numerele de telefon

MIRUNETTE INTERNATIONAL EDUCATION
Str.Icoanei Nr.23
020452Bucuresti,Romania
Tel: +40 21 210 16 02
+40 723.606.633
Fax: +40 21 210 16 03

Despre MIRUNETTE EDUCATION S.R.L.

Mirunette Education, companie specializata in organizarea de tabere internationale, a fost infiintata in anul 2004, in prezent fiind agent in Romania pentru peste 50 de scoli internationale care organizeaza cursuri si tabere de limba engleza, franceza, spaniola, italiana, germana, portugheza, chineza si rusa, fiecare in tara unde limba este vorbita nativ. Experienta de 10 ani si profesionalismul echipei Mirunette Education e cea mai buna carte de vizita

Participare: Intrare libera