Castiga o bursa de studiu in Anglia la Abbey College Cambridge!

BUCURESTI - 4 aprilie 2016

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Social, Turism, Cursuri

Live site

Esti unul dintre cei mai buni elevi din liceul tău? Ai visat sa studiezi intr-un sistem academic de elita in strainatate? Mirunette te trimite cu bursa de studiu la Abbey College Cambridge din Anglia!

Bursa de studiu in Anglia la Abbey College Cambridge

Bursa de studiu in Anglia la Abbey College Cambridge

 Abbey College Cambridge is a highly successful and well regarded independent college. We specialise in helping students from across the world achieve the personal, social and academic growth needed for success at the UK’s best universities. 

Dr Julian Davies, Abbey College Cambridge Principal

Mirunette International Education da startul unui nou concurs de burse in Anglia! Daca esti elev in clasa a 9-a sau a 10-a si vrei sa iti valorifici potentialul academic, intra in competitia pentru o BURSA de studiu in Anglia! Bursa acopera 100% din taxele de scolarizare! Vestile bune nu se opresc aici! Numarul burselor de studiu poate fi suplimentat daca exista mai multi candidati cu rezultate deosebite!

De ce sa aplici la Abbey College Cambridge?

Fondat in anul 1994 si localizat in orasul studentesc Cambridge, Abbey College Cambridge este un colegiu independent de tip 6thForm si se se afla in topul celor mai bune destinatii de studiu pentru elevii internationali. Peste 300 de elevi din 30 de tari din toata lumea studiaza la Abbey College Cambridge. Sub atenta indrumare a profesorilor si a personalului calificat, studentii formeaza o comunitate dedicata obtinerii unor rezultate exceptionale la invatatura. In Septembrie, 2016, noul an scolar va debuta cu deschiderea noilor cladiri modernizate ce vor include sali de sport si de gimnastica, studiouri de muzica, sali dedicate artelor si o cafenea Starbucks. Nu rata ocazia de a incepe anul scoalr 2016 intr-un centru modernizat la cele mai incalte standarde!

Concursul va cuprinde 2 etape:

Proba Scrisa (Sambata, 7 Mai 2016) Examenul de limba Engleza

Proba Orala (Sambata, 14 Mai 2016) Interviul cu Comisia de Evaluare Abbey College Cambridge

Completeaza formularul de inscriere si intra in competitie! Poti castiga o bursa ce acopera 100% din taxele de scolarizare sau unul din premiile suplimentare.  

Deadline inscriere: Duminica, 1 Mai 2016

Despre MIRUNETTE EDUCATION S.R.L.

Mirunette International Education, companie specializata in organizarea de tabere internationale, a fost infiintata in anul 2004, in prezent fiind agent in Romania pentru peste 50 de scoli internationale care organizeaza cursuri si tabere de limba engleza, franceza, spaniola, italiana, germana, portugheza, chineza si rusa, fiecare in tara unde limba este vorbita nativ.
Experienta de 10 ani si profesionalismul echipei Mirunette International Education e cea mai buna carte de vizita