Concurs Burse Earlscliffe College Marea Britanie 2019

BUCURESTI - 25 februarie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura, Turism, Cursuri

Mirunette Education lansează o nouă ediție a concursului de burse Earlscliffe Scholarship Competition!
Premiile: cel puțin 3 burse academice la renumitul Colegiu Earlscliffe din Anglia!

Concurs Burse Earlscliffe College Marea Britanie 2019

Concurs Burse Earlscliffe College Marea Britanie 2019

 Am facut cunostiinta cu profesorii, am vorbit despre preocuparile si aspiratiile elevilor lor si a fost placut sa vad copii cu rezultate asa de bune! Scoala are tot ceea ce ne doream (profesori buni, implicati; strictete, dar si apropiere fata de elevi, grija fata de nevoile lor), ceea ce ne asteptam de la sistemul educational britanic si, poate, chiar mai mult uneori :). Sunt bucuroasa pentru fiica mea, datorita rezultatelor exceptionale si pentru ca o simt fericita ca face ceea ce ii place. 

Mama Laurei H, absolventa Earlscliffe College

Concursul se adresează exclusiv elevilor de clasa a IX-a sau a X-a care doresc să studieze ultimii 2 sau 3 ani de liceu în Anglia, la un liceu privat cu rezultate excepționale, beneficiind de o bursă de studiu!  

Vor fi oferite (cel putin) 3 burse, însemnând că dacă există mai mulți candidați cu rezultate deosebite, numărul de burse poate fi suplimentat! Bursele sunt parțiale, iar cea mai mare bursă este de 50% din taxele de școlarizare! La discreția directorului colegiului vor fi oferite și burse parțiale pentru programele de vară organizate de Earlscliffe College.

Mai multe detalii despre concurs se regăsesc pe site-ul organizatorului, Mirunette Education.

1. Cine poate participa la concursul de burse? Toți elevii care sunt în prezent în clasa a IX-a sau a X-a și care aspiră să studieze după terminarea liceului la o universitate de elită din străinatate!

2. Cum se desfășoară concursul de burse? Concursul cuprinde 2 etape: examen scris la limba engleză și matematică (16 Martie 2019) și interviul cu comisia de evaluare a Colegiului Earlscliffe (25-26 Martie 2019). Ambele etape vor avea loc la sediul Mirunette Education din București.

3. Premiile? Cel puțin 3 burse academice parțiale la Colegiul Earlscliffe din Anglia! Câștigătorul va primi o bursă de 50% din valoarea taxelor anuale ale colegiului. Celelalte burse vor avea valori cuprinse între 20% și 50%.

4. Cum se fac înscrierile la concursul de burse? Prin completarea unui formular de înscriere pe site-ul organizatorului.

Termen-limita pentru înscrieri: 14 Martie 2019!

Mai multe informații despre concursul de burse sau despre alte proiecte marca Mirunette Education se pot obține la numărul de telefon 0735 159 626, sau pe site-ul organizatorului: www.mirunette.ro.

Despre MIRUNETTE EDUCATION S.R.L.

Mirunette Education, companie specializata in organizarea de tabere internationale, a fost infiintata in anul 2004, in prezent fiind agent in Romania pentru peste 50 de scoli internationale care organizeaza cursuri si tabere de limba engleza, franceza, spaniola, italiana, germana, portugheza, chineza si rusa, fiecare in tara unde limba este vorbita nativ.
Experienta de 10 ani si profesionalismul echipei Mirunette Education e cea mai buna carte de vizita