Mirunette Language Competition 2019 – etapa finală

BUCURESTI - 8 mai 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura, Turism, Cursuri

A VII-a ediție a concursului Mirunette Language Competition se apropie de final! Din peste 2000 de copii înscriși în prima etapă a concursului, 52 au ajuns finaliști în competiția pentru cele 2 tabere internaționale în Oxford!

Mirunette Language Competition 2019

Mirunette Language Competition 2019

Mirunette Education mulțumește atât elevilor care au îndeplinit cerințele din etapa a II-a, cât și profesorilor și părinților care și-au oferit susținerea! Comisia de evaluare a avut sarcina dificilă de a alege 52 de finaliști din sutele de înscrieri în etapa a II-a. Vizionarea filmelor a fost o plăcere și un motiv de bucurie: suntem încântați să vedem atât de mulți elevi creativi, originali și cu un nivel ridicat al limbii engleze!

A III-a etapă a competiției s-a desfășurat pe 22 și 23 aprilie 2019 la sediul Mirunette Education și a constat într-un interviu în limba engleză cu membrii Comisiei de Evaluare a concursului.

Câștigătorii celor 2 tabere internaționale în Oxford vor fi anunțati la festivitatea de premiere care va avea loc în data de 12 mai la Muzeul Grigore Antipa (București), începand cu ora 11:00!

Felicitări tuturor participanților și mult succes celor 52 de finaliști care sunt atât de aproape de experiența unei veri de neuitat într-o tabără internațională Mirunette !

O tabără internațională în Anglia reprezintă o ocazie inedită de a studia limba engleză cu profesori nativi, de a interacționa cu elevi de diverse naționalități, de a testa sistemul de învățământ britanic, de a locui în campusurile unor școli de elită și de a vizita obiectivele turistice celebre din Marea Britanie ! În tabere de engleză în Anglia, elevii urmează cursuri de limba engleză standard, intensiv sau cu tematici speciale, în centre academice importante. Perfecționarea nivelului de limbă engleză și eliminarea barierei de comunicare sunt facilitate de exercițiul într-un mediu de vorbitori nativi.

Vorbirea limbii engleze este încurajată și în afara orelor de curs: activitățile interactive, jocurile și excursiile din program sunt selectate pentru a implica elevii internaționali în diverse conversații. Elevii români leagă prietenii de neuitat cu alți tineri cu pasiuni similare din întreaga lume: englezi, francezi, germani, spanioli, italieni, greci, ruși, japonezi, brazilieni etc, având oportunitatea extraordinară de a explora diversitatea culturală în tabere internaționale.

Toți elevii care au participat în tabere internaționale în străinatate au afirmat entuziast că această experiență memorabilă le-a schimbat viața și le-a deschis noi orizonturi!

Pentru a afla mai multe detalii despre taberele internaționale Mirunette, ne puteți contacta la office@mirunette.ro sau la telefon 0735 159 626.

Parteneri educaționali: Inspectoratul Școlar al Municipiului București și British Council Romania

Parteneri culturali: Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa

Sponsori: Editura Humanitas, DentEstet, Boutique Hotel Club Austria Bușteni, Hotel Royal Poiana Brașov, Orășelul Cunoașterii, Happy Cinema, Ideal Board Games, Opera Comică pentru Copii

Parteneri Media: Școala Intuitext, Didactic.ro, Suntparinte.ro, România Pozitivă, Romantic FM, Cluj Today, Ziarul Națiunea, Ziarul de Iași, Wink.ro, School News, Stiripentrucopii.com

Despre MIRUNETTE EDUCATION S.R.L.

Mirunette Education, companie specializată în organizarea de tabere internaționale, a fost inființată în anul 2004, în prezent fiind agent în România pentru peste 50 de școli internaționale care organizează cursuri și tabere de limba engleză, franceză, spaniolă, italiană, germană, portugheză, chineză și rusă, fiecare în țara unde limba este vorbită nativ.
Experiența de 15 ani și profesionalismul echipei Mirunette Education e cea mai bună carte de vizită.