Tabara exotica de iarna! Lasa ski-ul si hai sa ne bronzam la Miami!

BUCURESTI - 11 octombrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Cursuri

In 2014 iarna o petreci in Miami, SUA! Incepand cu Octombrie 2013, Mirunette International Education va invita pe voi, tineri cu varsta cuprinsa intre 14 – 18 ani, sa va inscrieti in tabara exotica din iarna 2014. Locurile sunt limitate!

Tabara Miami

Asa cum orice poveste frumoasa are un sfarsit, si sejurul nostru in Florida s-a incheiat. Am invatat multe, ne-am delectat cu peisaje minunate, ne-am scaldat in valurile calde ale Atlanticului, am vizitat locuri impresionante, a fost minunat! Lectiile de engleza au fost foarte apreciate, cu profesori dedicati. Hotelul este foarte bun, cu piscina si cascade, cu pesti exotici si papagali. Luam micul dejun in fiecare dimineata langa plante tropicale, in susurul cascadelor.

Group Leader Tabara Miami, USA

Cea mai bogata destinatie din SUA, capitala mondiala a croazierelor, Miami - Fort Lauderdale te intampina cu plajele primitoare, temperatura apei ajungand in aceasta perioada la 22 grade Celsius, distractia, shoppingul si cursurile de engleza, cazarea la Embassy Suites Hotel de 4****, excursiile – toate acestea, dar si multe alte surprize – reprezinta punctele forte ale unei evadari din iarna 2014 intr-o zona de vis.

Daca scoala iti ocupa tot timpul, lasa vacantele in grija noastra!

Work hard, Play harder!

Spuneti DA vacantei de iarna in care ochelarii de soare si prosopul de plaja sunt un MUST si haideti cu Mirunette in tabara la Miami, renuntand la zapada, in favoarea nisipului fierbinte!   Pentru detalii legate de programul taberei acceseaza:Tabara de iarna Miami SUA.

Mirunette International Education organizeaza acesta tabara din 2012, in mai multe serii, iar feedback-ul parintilor, al group leaderilor, dar mai ales al copiilor este uimitor:

“Asa cum orice poveste frumoasa are un sfarsit, si sejurul nostru in Florida s-a incheiat. Am invatat multe, ne-am delectat cu peisaje minunate, ne-am scaldat in valurile calde ale Atlanticului, am vizitat locuri impresionante, a fost minunat!

Lectiile de engleza au fost foarte apreciate, cu profesori dedicati.

In excursii am invatat despre trecutul zbuciumat al acestei zone si cum s-a ajuns la luxul de acum.

Toti copiii isi doresc sa vina din nou in tabara Mirunette!” (Group leader - Florida, SUA, 2013)

Mirunette International Education, companie specializata in organizarea de tabere educationale in strainatate, a fost infiintata in anul 2004, in prezent fiind agent in Romania pentru peste 50 de scoli internationale care organizeaza cursuri si tabere de limba engleza, franceza, spaniola, italiana, germana, portugheza, chineza si rusa, fiecare in tara unde limba este vorbita nativ.

Experienta de 10 ani si profesionalismul echipei Mirunette International Education reprezinta cea mai buna carte de vizita!

Mirunette International Education, Str. Valeriu Braniste, Nr. 37-39, Etaj 1, Sector 3, Bucuresti.

Tel: 021.210.16.02; Mobil: 0723.606.633; E-mail: office@mirunette.ro

Despre MIRUNETTE EDUCATION S.R.L.

Experienta de 10 ani si profesionalismul echipei Mirunette International Education e cea mai buna carte de vizita

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mirunette-international-education/tabara-exotica-de-iarna-lasa-ski-ul-si-hai-sa-ne-bronzam-la-miami1