Top 5 destinatii preferate pentru taberele internationale de vara in UK

BUCURESTI - 28 februarie 2013

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Juridic, Farmaceutic

Din ce in ce mai multi parinti aleg pentru copiii lor o tabara de vara in strainatate, in special in UK. Afla ce spun statisticile: ce locatii de tabere sunt preferate de romani?

Copii fericiti in tabere in Londra

Copii fericiti in tabere in Londra

 Vrei sa stii cum este atmosfera in taberele internationale Mirunette? Cum se distreaza copiii? Ce locuri viziteaza? Cum arata campusurile? Aici poti vedea momente video din tabere internationale: http://www.mirunette.ro/arhiva-momente-tabere.html. Hai si tu in tabara in Vara 2013! Rezerva un loc pe www.mirunette.ro! 

Mirunette International Education

Din ce in ce mai multi parinti aleg pentru copiii lor o tabara de vara in strainatate, in special in UK. Afla ce spun statisticile: ce locatii de tabere sunt preferate de romani?

Cu o experienta de peste 9 ani in organizarea de tabere internationale in strainatate, Mirunette International Education a realizat un top 5 al locatiilor preferate de romani pentru taberele de limbi straine:

Cambridge – oras universitar de renume, preferat de tinerii care doresc sa beneficieze de o prima impresie asupra vietii studentesti britanice inainte de a aplica la unul dintre colegiile universitatii.

Pentru detalii tabara in Cambridge, click aici: http://www.mirunette.ro/tabere-internationale/tabara-de-grup-limba-engleza-16-19-ani-la-cambridge#album=119667018044629_116952

 

Londra  - intotdeauna o destinatie inepuizabila pentru tinerii dornici de cultura si educatie aleasa in  cateva dintre cele mai bune universitati din UK.

Pentru detalii tabara in Londra, click aici: http://www.mirunette.ro/tabere-internationale/tabara-de-grup-limba-engleza-16-20-ani-la-londra-ucl#album=119667018044629_114427

 

Bristol – Clifton College, al 3-lea oras al Angliei, cadru tipic britanic, situat in apropierea multor obiective turistice atragatoare: Clifton Suspension Bridge, Bath, Cardiff sau Oxford

Pentru detalii tabara in Bristol, click aici: http://www.mirunette.ro/tabere-internationale/tabara-de-grup-limba-engleza-8-12-13-17-ani-la-clifton-college#album=119667018044629_116443

 

Ascot – in apropierea Londrei, locatia ideala pentru cei mai mici dintre participantii nostri, datorita cadrului foarte intim si al sigurantei oferite. Programul este special creat pentru varsta 7 – 14 ani, cu jocuri, activitati, vizite si lectii interactive foarte diversificate.

Pentru detalii tabara in Ascot, click aici: http://www.mirunette.ro/tabere-internationale/tabara-de-grup-limba-engleza-07-10-11-14-ani-15-17-ani-la-ascot-st-marys#album=119667018044629_113582

Edinburgh, capitala Scotiei – alegerea celor care au experimentat deja tabere in Anglia si doresc sa cunoasca latura culturala, architecturala si traditionala a mandrei Scotii.

Pentru detalii tabara in Edinburgh, click aici: http://www.mirunette.ro/tabere-internationale/tabara-de-grup-limba-engleza-14-17-ani-la-queen-margaret-university-edinburgh#album=119667018044629_115539,76206

Pentru a alege si dvs o tabara de vara in strainatate, consultati oferta noastra pe www.mirunette.ro.

 

Mirunette International Education, acreditata Quality English si English UK si reprezentant in Romania pentru 60 de scoli internationale, are experienta in urmatoarele domenii educationale:

- Tabere educationale in strainatate (SUA, Marea Britanie, Germania, Franta, Italia, Spania, China, Rusia, Elvetia)

-  Consiliere boarding schools (Marea Britanie)

- Consiliere aplicare & admitere colegii si universitatii in strainatate (Marea Britanie, Olanda, Germania)

 

Momente video din tabere internationale:

http://www.mirunette.ro/arhiva-momente-tabere.html

Mirunette International Education

Bd. Pache Protopopescu, Nr.81, Et.1, Bucuresti

T. 021/210.16.02; M. 0723.606.633

office@mirunette.ro ; www.mirunette.ro

 

Despre MIRUNETTE EDUCATION S.R.L.

Mirunette International Education reprezinta un agent in Romania pentru 36 de scoli internationale care organizeaza cursuri si tabere de limba engleza, franceza, spaniola, italiana, germana, portugheza, chineza si rusa, fiecare in tara unde limba este vorbita nativ. Ideea s-a nascut urmare a experimentarii timp de peste 8 ani a mai multor tabere din Anglia, Spania, Italia si Franta, la care fiica mea a participat cu succes. Consider ca experienta proprie a unui parinte este cel mai direct feed-back, iar rezultatele in educatia primita sunt cea mai buna dovada ca investitia in educatia copiilor nostri este de o valoare nemasurabila - Daniela Pavoni, Director General.