Ultimele zile de inscriere la Mirunette Language Competition

BUCURESTI - 19 februarie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura, Turism, Cursuri

Prima etapa a Mirunette Language Competition se apropie de final! Mai sunt doar cateva zile in care elevii cu varste intre 10 si 17 ani se pot inscrie in concurs!

 Mirunette Language Competition, editia a VII-a

Mirunette Language Competition, editia a VII-a

Asteptam cat mai multi elevi pasionati de limba engleza – cei mai talentati vor castiga 2 tabere educationale de limba engleza in Oxford, Marea Britanie!

Incurajam si profesorii de limba engleza sa popularizeze acest concurs, deoarece profesorii care inscriu cei mai multi elevi in concurs au sansa sa participe, la randul lor, la o tabara internationala in calitate de group-leader!

Participarea la concurs este gratuita; inscrierile se fac online, pe site-ul concursului (aici), pana la data de 1 martie 2019!

Pe langa cele 2 tabere internationale oferite de Mirunette Education, toti cei 40 de finalisti ai concursului vor castiga premii oferite de partenerii nostri: examene Cambridge oferite de partenerul nostru educational British Council, carti de la Editura Humanitas, tratamente dentare la Dent Estet 4 Teens, sejururi la Hotel Club Austria din Busteni si Hotel Royal din Poiana Brasov, bilete la film de la Happy Cinema, jocuri de la Ideal Board Games, vouchere (vizita si atelier) de la Oraselul Cunoasterii, bilete la un spectacol la Opera Comica pentru Copii si multe alte surprize!

Concursul Mirunette Language Competition este un indemn catre toti tinerii talentati si ambitiosi de a-si valorifica potentialul si de a face un prim pas catre descoperirea unei culturi bogate in mediul international creat de o tabara in Anglia!

Taberele internationale Mirunette sunt concepute astfel incat sa imbunatateasca nivelul de limba straina dar si abilitatile sociale, spiritul critic si increderea in fortele proprii. Pentru mai multe detalii, accesati www.mirunette.ro/tabere-de-vara!

Despre MIRUNETTE EDUCATION S.R.L.

Mirunette Education, companie specializata in organizarea de tabere internationale, a fost infiintata in anul 2004, in prezent fiind agent in Romania pentru peste 50 de scoli internationale care organizeaza cursuri si tabere de limba engleza, franceza, spaniola, italiana, germana, portugheza, chineza si rusa, fiecare in tara unde limba este vorbita nativ.
Experienta de 15 ani si profesionalismul echipei Mirunette Education e cea mai buna carte de vizita.