Vacanta de neuitat in Anglia. Tabere pentru copii la Oxford, Ascot, Bristol. Engleza la ea acasa!

BUCURESTI - 4 aprilie 2013

Comunicat tip General in Auto, Media / Publicitate, HoReCa

O vacanta in Anglia inseamna atat perfectionarea limbii engleze, cat si excursii, distractie si dezvoltare personala pentru copiii dumneavoastra!
Taberele de vara in Marea Britanie, unele dintre cele mai populare, atrag in mod deosebit atentia parintilor, si aceasta dintr-un motiv foarte bun: principalul element pentru a invata limba engleza il reprezinta contextul de limba straina – profesori vorbitori nativi de engleza, copii din zeci de tari, cu totii creeaza un networking natural, deosebit, pe care doar un program complet de tabara de vara il poate evidentia.

Tabere copii in Anglia

Tabere copii in Anglia

 Atentie, parinti! Inscrierile in taberele de vara 2013 sunt in plina desfasurare! Pentru a putea alege destinatia, va recomandam sa va grabiti. Numarul locurilor este limitat, iar copiii de 7-14 ani din alte tari sunt deja inscrisi. 

Mirunette International Education

Important de stiut: copiii utilizeaza limba engleza peste tot si tot timpul pe perioada taberei de 2 saptamani in Anglia – la fotbal, tenis de masa, la echitatie, inot, dansuri, barbecue, disco, cand trag la tinta cu arc sarazin, in excursii si in multe astfel de activitati interesante!

 

Ca parinte aveti o prima intrebare importanta – “In ce oras din Anglia sa imi trimit copilul vara aceasta  si care este cel mai potrivit varstei si experientei copilului meu?”.  

Pentru copii cu varsta intre 7 – 14 ani, Mirunette International Education – organizator de tabere internationale in strainatate (cele mai multe in Marea Britanie!) va recomanda Ascot, Bristol si Oxford.

Iata ce contine un program complet intr-o tabara de grup, vara 2013, intr-unul din aceste orase din Anglia:

- 15 sau 20 lectii de limba engleza saptamanal (in clase internationale de maxim 15 copii). Cursurile sunt acreditate British Council, fiecare participant primind la final un raport de evaluare si un certificat de absolvire;

- Program de activitati dupa amiaza: fotbal, inot, tenis, volei, baschet, badminton, dans modern, vizite si excursii locale, arts&crafts, teatru etc;

- Program de activitati seara: barbecue, karaoke, scavenger hunt, food games, jocuri si muzica, seara talentelor, street dance, tir, turnee sportive, disco tematic, seara DVD etc;

- Excursii de o zi intreaga in puncte turistice de interes;

- Cazare in campusul unei scoli sau universitati de renume cu pensiune completa (3 mese pe zi);

- Supraveghere 24h din 24, asigurare complexa de calatorie;

- Transfer de la si la aeroportul Heathrow Londra;

- Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza, pentru grup de minim 10 copii.

 

De ce o tabara de vara in Ascot?

Oraselul Ascot, aflat la 20 km de Londra, gazduieste o scola prestigioasa de top in Anglia – St Mary’s School, locul unde vara se organizeaza tabere de limba engleza, cu un program complex de activitati si sporturi si cu o uriasa participare internationala de copii din peste 45 de tari.

Cladirile pentru cazare sunt nou si modern decorate, iar cladirea scolii dateaza din sec. XIX. Facilitatile moderne pentru sporturi cu dotari multiple (sala de sport moderna cu terenuri de volei, fotbal si badminton, piscina interioara de 25m, 16 terenuri de tenis, terenuri de fotbal, astroturf, sala de gimnastica, teren squash) si pentru activitatile culturale (studio de dans si teatru, sala de computer) ii confera scolii un nivel superior, iar taberelor de limba engleza un program de neuitat. Iata de ce an de an, foarte multi parinti aleg aceasta tabara de vara pentru copiii lor!

Interval de participare 2013 la tabara de vara Ascot – St Mary’s School:

15 Iulie – 29 Iulie (2 saptamani) sau 29 Iulie – 12 August (2 saptamani)

 

De ce o tabara de vara in Bristol?

Bristol, unul din cele mai dinamice, vibrante orase culturale ale Europei gazduieste la doar 20 minute de centrul orasului Clifton College. Este o locatie deosebita, cu multe terenuri de fotbal, sala de sport, piscina si terenuri de tenis. Scoala este ideala pentru studentii internationali ce doresc sa continue educatia in liceul britanic. Clifton reprezinta locul unde copiii experimenteaza o tabara de vara de neuitat, intr-unul din cele mai prestigioase internate din UK!

Interval de participare 2013 la tabara de vara Bristol – Clifton College

09 iulie – 23 iulie  (2 saptamani)

06 august – 20 august (2 saptamani)

 

De ce o tabara de vara la Oxford?

Oxford, oras cu o populatie de 165.000 locuitori, este cunoscut sub numele de “City of Dreaming Spires”, termen atribuit de poetul Matthew Arnold, referindu-se la arhitectura armonioasa a cladirilor universitatii, cea mai veche universitate din Anglia! Aceasta este localizata in centrul orasului, cladirile colegiilor si ale universitatilor fiind foarte apropiate ca distanta.

Din Carfax Tower sau turnul bisericii St. Mary the Virgin copiii pot admira o vedere panoramica a orasului, aflandu-se la aceeasi inaltime cu faimoasele turle. Vor bifa desigur si: Bodleian Library, Radcliffe Camera, Sheldonian Theatre, Ashmolean Museum – cel mai vechi muzeu deschis publicului.

Tabara de vara din Oxford se desfasoara in renumita Dragon School din Oxford, una din cele mai faimoase scoli-pregatitoare din Anglia, aici invatand multi scriitori, actori si politicieni faimosi. Scoala ofera o locatie de vis pentru o tabara internationala de vara, fiind localizata intr-o zona verde frumoasa si sigura a Oxfordului, la doar 15 minute de centrul isotric al orasului. Scoala ofera un mixt fantastic de cladiri traditionale si moderne, cu facilitati de prima clasa si terenuri de sport spatioase. Facilitatile scolii includ: sala de mese, piscina acoperita, teatru, sali de clasa moderne, bine echipate, 22 terenuri tenis, perete catarare, terenuri de fotbal, baschet si volei, studio dans, magazine in campus.

Interval de participare 2013 la tabara de vara  Oxford – Dragon School

05 aug – 19 aug  (2 saptamani)

 

Atentie, parinti! Inscrierile in aceste tabere de vara 2013 sunt in plina desfasurare!

Pentru a putea alege destinatia, va recomandam sa va grabiti. Numarul locurilor este limitat, iar copiii de 7-14 ani din alte tari sunt deja inscrisi.

Mirunette International Education – str. Valeriu Braniste 37-39, etaj 1, sector 3, 030715, Bucuresti Tel. 021 210 16 02 / 0723 606 633 / 0735 159 626 / Fax. 021 210 16 03 / E-mail: office@mirunette.ro Web: www.mirunette.ro

 

 

Despre MIRUNETTE EDUCATION S.R.L.

Mirunette International Education reprezinta un agent in Romania pentru 40 de scoli internationale care organizeaza cursuri si tabere de limba engleza, franceza, spaniola, italiana, germana, portugheza, chineza si rusa, fiecare in tara unde limba este vorbita nativ. "Ideea s-a nascut urmare a experimentarii timp de peste 9 ani a mai multor tabere din Anglia, Spania, Italia si Franta, la care fiica mea a participat cu succes. Consider ca experienta proprie a unui parinte este cel mai direct feed-back, iar rezultatele in educatia primita sunt cea mai buna dovada ca investitia in educatia copiilor nostri este de o valoare nemasurabila' - Daniela Pavoni, Director General.