Vacanta de vara intr-o tabara in Anglia? Iata de ce copiii si profesorii sustin Mirunette Language Competition

BUCURESTI - 20 martie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, Banci / Asigurari, Educatie / Cultura

O tabara internationala de 2 saptamani in Marea Britanie reprezinta oportunitatea prin care copiii si tinerii isi perfectioneaza comunicarea intr-o limba straina, invata sa isi asume responsabilitati potrivit varstei lor si isi creeaza un networking international, avand in vedere ca intr-o astfel de tabara participantii sunt din toate zonele lumii.

Mirunette Language Competition – Prima etapa a concursului, aproape de final. Tu te-ai inscris? Foarte multi copii s-au inscris in cursa pentru o tabara in Anglia, iar profesorii de limba engleza sustin cu mare placere concursul Mirunette Language Competition! Mai sunt doar cateva zile pana la finalul primei etape a concursului – 31 martie 2013. Pentru a afla mai multe detalii intra pe pagina de concurs. Inscrie-te acum pe www.mirunette.ro!

Mirunette International Education

Dincolo de statistici, este evident ca studiul limbilor straine a devenit o prioritate pentru dezvoltarea personala a unui copil, ce pune bazele unei viitoare cariere internationale de succes. Desi elevii romani sunt cunoscuti ca avand un nivel al limbilor straine foarte ridicat (in special al limbii engleze), atat ei, cat mai ales parintii, sunt constienti de  avantajele interactiunii intr-o tabara internationala, intr-un mediu nonformal.

Ce include un program de tabara de vara in Marea Britanie?

- 15 sau 20 lectii de limba engleza saptamanal (in clase internationale de maxim 15 copii). Cursurile sunt acreditate British Council, fiecare participant primind la final un raport de evaluare si un certificat de absolvire;

- Program de activitati dupa amiaza: fotbal, inot, tenis, volei, baschet, badminton, dans modern, vizite si excursii locale, arts&crafts, teatru etc;

- Program de activitati seara: barbecue, karaoke, scavenger hunt, food games, jocuri si muzica, seara talentelor, street dance, tir, turnee sportive, disco tematic, seara DVD etc;

- Excursii de o zi intreaga in puncte turistice de interes;

- Cazare in campusul unei scoli sau universitati de renume cu pensiune completa (3 mese pe zi);

- Supraveghere 24h din 24, asigurare complexa de calatorie;

- Transfer de la si la aeroportul Heathrow Londra;

- Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza, pentru grup de minim 10 copii.

Iata ce spun profesorii care au insotit grupuri de copii si tineri in taberele internationale din Anglia

Am avut deosebita placere de a insoti un grup de elevi in tabara de la Oxford Brookes. Experienta traita a fost una extraodinara pentru ca am avut de asemenea ocazia sa descopar pentru prima oara cultura si civilizatia engleza. Contactul cu profesorii si elevii de alte nationalitati a fost unul pozitiv in totalitate. Cursurile (la care am asistat si eu) se bazau foarte mult pe comunicare si lucru in echipa, implicand activ elevii si impulsionandu-i sa formeze prietenii. Copiii au indragit imediat profesorii si s-au legat prietenii stranse cu elevii straini atat in perioada cursurilor cat mai ales in perioada activitatilor recreative la care au participat (activitati sportive, excursii, vizite la muzee, discoteca, etc). La finalul taberei, despartirea de colegi si profesori a fost dureroasa si cel putin din acest motiv consider ca obiectivul taberei in Anglia a fost pe deplin atins!” (Profesor – group leader tabara de vara Oxford Brookes University)

Cuvintele sunt prea sarace pentru a putea descrie maretia si respectul pe care il impune o “cetate a invataturii” de talia batranului OXFORD. Spun “batranul”, deoarece este cel mai vechi centru universitar al lumii, si in acelasi timp, cel care a contribuit intr-o proportie covarsitoare la dezvoltarea si progresul omenirii.(Profesor – group leader tabara de vara Marea Britanie – Oxford)

Daca ai intre 10 si 17 ani si esti pasionat de limba engleza, acum este sansa ta de a castiga o tabara de 2 saptamani in Anglia sau multe alte premii!

Prima etapa a concursului este una foarte simpla si consta in completarea formularului de inscriere, raspunderea la 3 scurte intrebari si recomandarea link-ului de concurs pe social media. Certificate de participare si multe premii atractive te asteapta! Pentru detalii intra pe www.mirunette.ro

Profesorii si elevii din intreaga tara ne arata bucuria de a participa la concursul Mirunette Language Competition! Iata si cateva imagini cu copii si profesori entuziasti:

Mirunette International Education – str. Valeriu Braniste 37-39, etaj 1, ap. 3, sector 3, 030715, Bucuresti Tel. 021 210 16 02 / 0723 606 633 / 0735 159 626 / Fax. 021 210 16 03 / E-mail: office@mirunette.ro Web: www.mirunette.ro

Despre MIRUNETTE EDUCATION S.R.L.

Mirunette International Education reprezinta un agent in Romania pentru 36 de scoli internationale care organizeaza cursuri si tabere de limba engleza, franceza, spaniola, italiana, germana, portugheza, chineza si rusa, fiecare in tara unde limba este vorbita nativ.'Ideea s-a nascut urmare a experimentarii timp de peste 8 ani a mai multor tabere din Anglia, Spania, Italia si Franta, la care fiica mea a participat cu succes. Consider ca experienta proprie a unui parinte este cel mai direct feed-back, iar rezultatele in educatia primita sunt cea mai buna dovada ca investitia in educatia copiilor nostri este de o valoare nemasurabila' - Daniela Pavoni, Director General.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mirunette-international-education/vacanta-de-vara-intr-o-tabara-in-anglia-iata-de-ce-copiii-si-profesorii-sustin-mirunette-language-competition