CRMWeb, un adevarat succes la GITEX 2006 Dubai

Cluj Napoca - 27 noiembrie 2006

Comunicat tip General in IT&C

In perioada 17-23 noiembrie 2006 misoft systems a participat in premiera la cel mai insemnat eveniment expozitional de tehnologia informatiei si a comunicatiilor al Orientului Mijlociu, targul Gitex organizat in Dubai. Compania a prezentat in cadrul pavilionului national al Romaniei portofoliul propriu de produse si oferta sa de servicii de dezvoltare de solutii informatice personalizate.

Suita de produse misoft systems prezentata la Gitex cuprinde:
# CRMWeb - solutia proprie pentru managementul relatiilor cu clientii si partenerii pe internet;
# CRMWeb Mobile - varianta pentru dispozitive portabile, un sprijin tehnic deosebit pentru agentii de vanzari, acei membri ai departamentului tehnic care lucreaza in teren si, nu in ultimul rand, pentru managementul unei firme;
# CRMWeb Outlook® Add-In - o extensie a clientului de email MS Outlook® care permite lucrul cu CRMWeb direct din interfata Outlook®.

Prin participarea la Gitex, misoft systems a reusit identificarea de clienti potentiali pentru produsele si serviciile sale, consolidarea relatiilor de afaceri cu parteneri din Orientul Mijlociu, relatii initiate in cadrul altor evenimente expozitionale internationale la care compania a participat in anii trecuti, precum si initierea de parteneriate noi de afaceri cu firme interesate sa distribuie produsele misoft systems in Orientul Mijlociu. Participarea la eveniment a fost urmata de prezentari la sediul potentialilor clienti si de discutii detaliate referitoare la implementarea CRMWeb si CRMWeb Mobile in cadrul unor companii de renume din regiune.

Bilantul participarii la Gitex este pozitiv, compania reusind sa stabileasca un numar de contacte promitatoare care speram sa se concretizeze in parteneriate de afaceri de lunga durata.

Despre misoft systems

misoft systems este una dintre putinele companii romanesti cu solutie integrata proprie pentru managementul relatiilor cu clientii pe suport web. misoft systems este o companie cu capital integral privat care ofera servicii de dezvoltare software la cerere cu specializare pe solutii informatice pentru afaceri, precum si servicii de consultanta tehnica si de afaceri.

misoft systems, Iulian Iuga, Managing Partner, Cluj Napoca
info@misoft-systems.net