Evolve Monoutilizator – CRM gratuit pentru companiile romanesti

Cluj - Napoca - 23 iunie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Banci / Asigurari, IT&C

misoft systems continua activitatea de stimulare a mediului de afaceri romanesc prin acordarea permisiunii de a utiliza gratuit versiunea monoutilizator a solutiei informatice Evolve.

Evolve Monoutilizator – CRM gratuit pentru companiile romanesti

Evolve este o solutie informatica completa pentru managementul relatiei cu clientii si a proceselor de vanzare, marketing si suport tehnic.

Companiile care isi vor exprima dorinta de a utiliza gratuit Evolve CRM monoutilizator, vor beneficia de toate caracteristicile acesteia pe o perioada nelimitata in timp. Mai mult, vor fi incluse si update-urile lansate periodic.

Evolve CRM monoutilizator: aplicatia poate fi utilizata gratuit pe o singura statie de lucru cu o baza de date locala. Nu necesita instalarea versiunii server sau a unui program de baze de date. In cazul in care se va dori ulterior accesarea aplicatiei  de pe mai multe statii de lucru (calculatoare), este necesara achizitia unui licente de utilizare in retea.

Prin aceasta campanie dorim sa oferim companiilor romanesti posibilitatea de a utiliza cele mai noi tehnologii si functionalitati in zona aplicatiilor de business pentru a creste productivitatea acestora, a declarat Paul Hrimiuc, business solutions consultant misoft systems. In plus, companiile vor putea beneficia  de update-urile lansate la interval de cateva luni pentru o imbunatatire continua a solutiei conform cu nevoile clientilor nostri.

Pentru a utiliza aplicatia, companiile interesate trebuie doar sa descarce kitul de instalare de pe site-ul Evolve: www.evolve-bs.net

 

Despre misoft systems

misoft systems este una dintre putinele companii romanesti cu solutie integrata proprie pentru managementul relatiilor cu clientii.
misoft ofera servicii de dezvoltare software la cerere cu specializare pe solutii informatice pentru afaceri, precum si servicii de consultanta tehnica si de afaceri.
Evolve este o aplicatie software care combina functionalitati de tip CRM (Managementul Relatiei cu Clientii) cu cele de BI (Business Intelligence) si DMS (Document Management System).