misoft systems a inaugurat un nou birou in Munchen, Germania

Cluj Napoca - 28 aprilie 2011

Comunicat tip Administrativ / Management in Afaceri, IT&C

misoft systems, o companie dinamica de consultanta si dezvoltare software si-a deschis un nou birou in Munchen pentru a-si spori prezenta pe piata germana.

misoft systems

Prin acest nou birou vor fi  deserviti clientii companiei dintr-unul din cele mai influente orase din Europa incluzand de asemenea pe cei din tarile vecine precum Austria, Olanda si Elvetia. Biroul din Munchen va oferi consultanta pentru clientii noi si actuali, care pot beneficia de prezenta locala ce vine in completarea centrului  dezvoltare software din Romania. "Deschiderea biroului nostru din Munchen reflectara evolutia dinamica a companiei si va îmbunatati capacitatea noastra de a satisface cererea crescanda pentru servicii IT de calitate ale clientilor germani", comenteaza Iulian Iuga, managing director, "Germania are cea  mai puternica economie din Europa  reprezentand  importante oportunitati de afaceri pentru misoft care ne pot ajuta in procesul de expansiune. " Înca de la înfiintarea în 2004, misoft ofera in regim de outsourcing si servicii rentabile, prin mai multe modele de afaceri incepand de la personal-augmentarea pana la echipa de dezvoltare dedicate, pe baza proiectului de colaborare sau strategic de aprovizionare. Sediul din Munchen si-a început activitatea în aprilie 2011, fiind in plan o dezvoltare pe etape si cresterea numarului de personal in cursul acestui an.

Despre misoft systems

misoft systems este o companie de consultanta si dezvoltare de software specializata pe tehnologiile Microsoft (. NET, SharePoint), dezvoltarea aplicatiilor mobile (Symbian, Windows Phone, IOS, Android) & servicii de Quality Assurance. Datorita calitatii constante a serviciilor furnizate, misoft a redobandit recent certificarea Microsoft Gold Partner în plus fata de certificarile ISO 9001 şi ISO 27001.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/misoft-systems/misoft-systems-a-inaugurat-un-nou-birou-in-munchen-germania