misoft systems lansează noua versiune CRMWeb

Cluj Napoca - 19 august 2008

Comunicat tip General in IT&C

misoft sytems lansează noua versiune a soluţiei proprii pentru managementul relaţiilor cu clienţii şi partenerii pe suport web CRMWeb, rezultat a patru ani de cercetare şi experienţă în dezvoltarea de strategii şi soluţii informatice pentru managementul relaţiilor cu clienţii.

CRMWeb 2.5 vine cu un modul adiţional, numeroase îmbunătăţiri tehnice şi funcţionalităţi noi care se reflectă în special în flexibilitatea ridicată şi într-o mai mare siguranţă a datelor.

misoft systems lansează noua versiune CRMWeb

CRMWeb permite acum adaptarea tuturor entităţilor din sistem la nevoile individuale prin adăugarea de câmpuri noi şi prin definirea propriilor măşti de vizualizare, introducere şi modificare date. În acest fel utilizatorul beneficiază de flexibilitate maximă, putând să-şi structureze datele conform necesităţilor şi preferinţelor sale.

Noul modul, Comenzi, vine în completarea funcţionalităţilor care automatizează şi optimizează desfăşurarea procesului de vânzare, utilizatorul având posibilitatea să administreze şi să menţină evidenţa tuturor comenzilor împreună cu alte date şi documente relevante din sistem. Se pot emite rapoarte statistice (cum ar fi număr de comenzi pe firmă, comenzi livrate, comenzi deschise) care livrează informaţii valoroase cu privire la volumul de vânzări şi permit luarea de decizii fondate referitoare la fluxul activităţilor de vânzări.

CRMWeb automatizează şi eficientizează procesele de marketing, vânzări şi asistenţă clienţi, răspunzând celor mai înalte standarde profesionale din domeniul managementului relaţiilor cu clienţii. Soluţia oferă costuri minime de implementare şi mentenanţă, independenţă faţă de platforma hardware şi un nivel de securitate ridicat şi a fost deja implementată la zeci de firme din diverse domenii de activitate: comerţ, marketing, servicii, industrie, producţie.

Prin arhitectura modulară CRMWeb permite adaptarea rapidă şi eficientă la nevoile specifice ale fiecărui client indiferent de domeniul acestuia de activitate precum şi integrarea uşoară cu alte aplicaţii indiferent de sistemul de operare, limbajul de programare sau platforma hard. Clienţii CRMWeb beneficiază la cerere de servicii profesionale de extindere, adaptare sau integrare.

misoft systems este o companie cu capital integral privat cu o vastă experienţă pe piaţa internaţională, specializată pe dezvoltarea de soluţii informatice de afaceri şi pe oferirea de servicii de consultanţă tehnică şi de afaceri. Informaţii suplimentare detaliate despre CRMWeb 2.5 precum şi o versiune de evaluare se găsesc la www.crmweb.biz.

Despre misoft systems

misoft systems este una dintre putinele companii romanesti cu solutie integrata proprie pentru managementul relatiilor cu clientii pe suport web. misoft systems este o companie cu capital integral privat care ofera servicii de dezvoltare software la cerere cu specializare pe solutii informatice pentru afaceri, precum si servicii de consultanta tehnica si de afaceri.

Iulian Iuga
Managing Director
misoft systems
www.misoft-systems.net
Tel: +40 (0) 264-437.615

info@misoft-systems.net