misterfix

Comunicate de presa si evenimente pe tema misterfix

 • misterfix. Centru Xiaomi

  misterfix

  Bucuresti - 25 iulie 2022

  Comunicat de FASTPAY SRL

  Orice dispozitiv din cauza neatenției sau unor circumstanțe, ajunge în mâinile specialiștilor ,service centrelor. Totuși cel mai grav aspect, când scapi gadget-ul tău în apă, riști să pierzi și informațiile din el, nu doar să uzi dispo ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: misterfix , centru service pentru samsung , service xiaomi

  Vezi toate comunicatele de presa despre misterfix

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul misterfix.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la misterfix. Informatiile despre misterfix cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul misterfix, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la misterfix, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.